Intreaba-te pe tine prima data daca il mai iubesti, pentru ca daca e asa gandul asta nu iti va da pace, parerea mea e ca pana nu il uiti nu vei putea avea o relatie tocmai buna.
Buna, prin aceeasi situatie trec si eu, pur si simplu nu il pot uita, am incercat sa am alte relatii dupa el, dar au fost doar esecuri, orice gest il comparam, sau orice gest asemanator imi amintea de el. acesta este din cauza ca noi l-am iubit foarte mult pe respectivul baiat, dar asa este iubirea. Poate vei reusi sa te impaci cu el si sa fiti fericiti. Te pup si succes :*
Cand iubesti cu adevarat pe cineva, nu il vei putea uita sau inlocui cu nimeni.
Este normal sa nu uiti o iubire trecuta, insa cu timpul o gasesti acea persoana care sa te faca sa treci peste! Iubire cu siguranta, obsesie e doar in mintea ta!
Asta se imtampla pentru ca l-ai iubit foarte mult si nu il poti uita.Trebuie sa te gandesti ca exista baieti mai buni ca el si ca el face parte din trecutul tau.Incearca sa-l uiti si sa privesti in prezent, poate el acum e cu altcineva si nici nu-si mai aduce aminte de tine, iar tu stai si suferi dupa el.Stiu,e foarte greu sa uiti pe cineva pe care il iubesti, dar daca nu exista nici-o sansa in relatia voastra n-ai ce face.Totusi daca este singur poti vorbi cu el si sa va impacati, in cazul in care vrea si el asta.
Sper ca te-am ajutat!
Te pup, funda?