| jessyca_5795 a întrebat:

Iubirea cere multe sacrificii? daca iubesti atat de mult persoana respectiva trebuie sa accepti chiar si bataii?

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Nu. Evident ca daca il iubesti treci anumite greseli cu vederea, dar nu si baiai, injurii etc.Nimeni nu iti permite sa profiti de o persoana, doar pentru ca te iubeste. Mie mi se pare, abuz de "dragoste". Sti ca persoana respectiva tine la tine, si ti-ar accepta orice si tu profiti de ea.Nu e bine ceea ce fac oamenii din ziua de azi, si deja ajung sa nu suport nedreptatile astea.

5 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Acum cateva seri in urma mi-am jurat ca nici toata dragostea de pe pamantul asta nu ma va retine sa plec de langa baiatul care indrazneste vreodata sa dea in mine.
Cum pentru taicameo am acumulat enorm de multa ura cand a dat in mama, asa si pentru el vor piere toate sentimentele. Ii suport orice dar nu si batai.Nu are niciun drept sa dea in tine, nu te-a facut el.

| Libelle a răspuns:

Tu esti fata din poza?
Pacat, esti asa frumoasa, si tanara.Nu merita sa iti strici viata langa un baiat ca el.Nu va inceta niciodata sa dea in tine, lui i se pare ceva normal.Nu inteleg, nu iti vin in minte momentele alea? Asa vrei sa creasca (,)copiii vostri daca vei ramane cu el? Vazandu-si mama cum e batuta de tata?
Vrei sa ajungi sa iti fie frica sa iesi din casa din vina lui?
Renunta! Nu iti strica viata. Iubirea trece, si ai sa fii apoi legata de un om de care iti va fi teama, totul o sa devina un calvar jenny.
Barbatii care dau in femei sunt niste lasi, nu merita sa stai langa unul ca el, nu merita!

| jessyca_5795 explică:

Iubesc, si traiesc pentru o singura persoana de un an jumate tot sper ca se va schimba prietenul meu dar nu vad asta i-am aratat ca il iubesc ca este totul pentru mine il sprijin in tot si nu i-am spus niciodata o vorba rea sunt foarte dulce cu el dar lui nu ii pasa imi vorbeste urat foarte urat si au fost dati in care a intrecut si masura (adica batai) nu-l inteleg de ce se poarta asa cu mine? daca nu ii fac nimic niciodata din contra l-am iertat mereu pentru ca il iubesc se cearta mereu cu mine spune ca am terminato si dupa aceea dupa cateva zile tot el ma suna de exemplu acum nu suntem certati dar el imi vorbeste foarte urat fara motiv iar eu nu am dreptul sa ii spun nimic pentru ca imi este teama sa nu inceapa un nou scandal il iubesc mult de tot dar catodata ma gandesc daca este ok sa mai stau cu el daca doar eu simt iubire pentru el tin sa spun ca parinti lui ma considera nora lor iar mie imi este jena sa le spun ce baiat are imi este teama sa incep din nou o alta iubire si nu cred ca mai pot sa am incredere in cineva nu stiu ce sa mai fac sunt singura si nu am un sprijin din partea lui in nimic nu ii pasa de mine si nici pe atat sa il intereseze sper ca v-am dat destule detalii.

| jessyca_5795 explică:

Jenny este sora mea acest cont este al ei, eu ma numesc iuliana

| 教皇 a răspuns:

Nu. Imi pare rau pentru tine dar omul ala nu te iubeste daca te bate.Ai mei sunt impreuna de 20 de ani, si tati nu a lovit-o niciodata pe maicameo. Te inteleg ca il iubesti enorm dar nu merita sa-i accepti bataile.