Multe persoane rostesc acest cuvant dar...nimeni nu stie de fapt ce inseamna cu adevarat [in general la copii... 10-17 ani]
"este cuvantul cel mai folosit, dar de nimeni inteles?" cam asta ar fi...sau daca poate da cineva o definitie mai buna.si completa.sa spuna aici:d sa vad si eu
by daii
Eu zic ca e este pe limba tuturor dar de nimeni inteles.......multi rostesc acest cuvant insa nu inteleg cu adv esenta iubirii si definitia ei...
Iubirea nu se explica... ea se simte. Nu exista o definitie si nici macar cuvinte care ar putea descrie iubirea daca ea exisista si e adevarata.
Mda.si eu cred ca este cuvantul cel mai folosit, dar de nimeni inteles, dar e mai bine asta decat sa fie pe limba tuturor, dar ne simtita de nimeni cu adevarat .
Off... iubirea te indeamna la mari nebunii. da. sh intr-adevar... putini ajung sa o cunoaska cu adevarat.
Cu riscul de a fi criticata eu indraznesc sa spun ca "este cuvantul cel mai folosit, dar inteles doar de cateva persoane norocoase".
Este cuvantul cel mai folosit, dar de nimeni inteles? da. foarte multi zic dar nu multi inteleg. e doar ceva ca sa isi faca parteneru/a mai fericit/a.
Indiferent de varsta iubim si de ce nu? Iubirea ne inalta, ne face sa ne simtim importanti. Iar daca iubesc, nu pierd nici o zi fara sa ii spun ca il iubesc din tot sufletul meu. Sunt sigura ca au existat si ca inca exista iubiri care isi merita nemele pe deplin. Deasemenea sunt sigura ca iubirae a fost sivafi simtita de multi cu adevarat.
Eu as spune ca este raspunsul salvator cand orice alt cuvant nu incape in context. si nu ma refer la intrebarile de felul " ce sa mananc rosii sau castraveti?" umila mea parere este ca iubirea rezolva orice, vindeca orice, poate supara daca nu este oferita cum trebuie.in cantitati mici, constant administrate fara a fi sufocante... dupa cum bine stim, extremele nu sunt bune
bradysandro întreabă:
blueheart întreabă: