anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubita mea incepe sa puna din ce in ce mai multe poze la story pe Instagram, oare cauta atentie?
Dau funda

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Tu esti ăla cu iubita care stă la vopsit 8 ore la un băiat?
Naiv mai esti, mă!

| Simpatic a răspuns:

Cauta atentie la fel cum cauta majoritatea fetelor pe retelele de socializare, cele care se simt atragatoare sau foarte bazate pe ele, unele chiar desi nu au de ce sa se simta bazate totusi se simt, si asta e bine pentru ele!
nu am idee daca prietena ta are alt scop si anume sa intre in gratiile cuiva, sau ca majoritatea adolescentelor de acolo care cred ca numarul de likeuri sau inimioare sau ce mai primesc ele, le valideaza parca cumva situatia si caracterul! majoritatea parca sunt spalate pe creier de considera ca viata lor este nu realitatea ci mediul online! exceptand de la aceasta regula persoanele publice care castiga si bani din asta si au si o forma de a se promova acolo, deci cumva in legatura cu domeniul in care activeaza ei sau ele!
restul sunt mai mult "figuranti" care isi dau aere de actori principali

am cunoscut printre altele si o instagramista de asta cu nu stiu cate zeci de mii de urmaritori sau cum sunt acolo, si ce aere isi dadea si ce alura de vedeta avea, si ea nu arata nici 10% din cum arata pe net, de aceea i-am si zis cateva cand nu i-am mai suportat aroganta, noroc ca iesisem in grup cu amici mai multi si nu i-am zis chestii sa o fac sa se simta prost!
deci multe sunt increzute si se simt cineva dar uita ca au stomacul gol!
se uita in gura la toate pseudo-vedetele de pe net, cele care au notorietate si bani din diverse activitati, iar asta se pare ca da aripi tuturor calicilor de a crede ca si ei pot fi ca cei care castiga sau sunt foarte sus ajunsi datorita retelelor sociale, mass mediei etc

| Violleta2022 a răspuns:

Pai, pune-ti si tu multe, multe poze si fa-i concurenta! laughing
Sa vedem cine primeste mai multa atentie!

| dullcat a răspuns:

Afli la sigur discutand direct cu iubita ta, nu cu niste straini care nu au de unde sti situatia voastra. Poate ca da, cauta atentie, sau poate ca nu? Bafta.

| Frank51 a răspuns:

Depinde ce pune la story, e treaba ta să-ți dai seama ce și cum, dacă pune rețete de clătite nu cred că atenție caută.

| johnnny123 a răspuns:

Tu suferi de niște insecurități nasoale legate de relația asta, nu-i așa?

"În 10 Martie | zeus1109 a întrebat:
Hei..este în regula dacă iubita mea se duce la un băiat care o vopseste la par? A zis ca procesul durează 8 ore și na... ea are 18 și cel care vospeste 21, se poate întâmpla ceva sau?"

"În 14 Martie | zeus1109 a întrebat:
Iubita termina a 12 a ar fi în legura dacă se duce la cabană cu liceul 2 zile sunt în jur de 100 pers"

Acum ce vrei, să o legi de calorifer în pivniță? La cât de suspicios și nesigur ești, vei găsi un motiv de îngrijorare și dacă se duce să cumpere pâine. Dacă vânzătorul are 25 de ani?

| siriusblack98 a răspuns:

Toate fetele/femeile isi doresc atentie si sa fie remarcate ca sa se simta speciale, e in natura lor so chill down. Crezi ca ale noastre nu fac la fel?! Dar cine crezi ca are timp sa ia in seama toate prostiile?! E pagina ei de insta, sa posteze ce vrea. A mea poate sa posteze si teoria conspiratiei ca nu ma intereseaza atata timp cat nu imi vine cu faza de genul " Iubi, daca as fi fost un viermisor, ma mai iubeai? ".

| Lukasssz a răspuns:

Vrea sa le arate celorlati ce frumoasa e viata ei.

| ioana748 a răspuns:

Cred ca este o intrebare retorica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu am de unde să știu de ce iubita ta sta 8 ore la coafat și de ce iubita ta prietena ta bff tău amica ta își pune story pe Instagram. Dece nu vorbește cu ia? Dece o vorbești aicia și nu-i spui sincer cu Adevărat problema pe care o aveți in relația ta cu ia? Este bine că o vorbește la niște străini? Ca stă 8 ore la coafat ca își pune poze pe Instagram pe story? Dacă într-o relația se ține ascuns se vorbește cu străini ce se întâmplă in relația ta cu iubita soția soțul se minte se întâmplă anumite chesti... Dar s-o vorbești pe la spate cu toți străini. Un bărbat Adevărat niciodată nu-și va vorbi iubita femeia soția pe care o iubește cu Adevărat cu alți oamenii si cu alți străini și cu oricine sa fie o păstrezi la tine o la ține la tine pentru tine ori care iar fi greșeală ori care iar fi fapta... Ți la tine nu-ți expui femeia iubita soția ce fel de bărbat mai ești? Dacă îți vinzi femeia soția iubita cu niște străini și le spui lor ce ai pățit ce ai tras tu ce ai cu ia in relația ta unde mai este bărbăția ția si faptul ca iubește cu Adevărat da cu Adevărat dacă tu o împărți o vinzi o vorbești la toți străini si toate lumea. Tu suferi de atenție și validare și drame nu ia. Tu cauți validare nu ia.Ce faci tu și cum îți vinzi propia relație și pe ia unor străini spune totul despre tine cine ești cu Adevărat da cu Adevărat. Dece nu i-a spus? de ce nai întrebat-o? Dece stă 8 ore la coafat? Dece nai spus? Dece nai întrebat de ce pune poze la Instagram la story? Tu nu o iubești cu Adevărat da cu Adevărat și nici nu ți la ea cu Adevărat da cu Adevărat. Tu o vinzi o vorbești pe la spate cu niște străinii.

| Konstantinos99 a răspuns:

Pai asigurate ca esti si tu in poze, reclama nu HAHA.
Relatia e comunicare si conlucrare.Succes!

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Inseamna ca nu se simte bine in pielea ei, tu nu ii faci complimente?

| Alexandru1111199 a răspuns:

Pai o cauta daca tu esti papagal..si din intrebarile tale ne-am dat seama ca esti un copilas cu insecurati mari, aia cauta distractie ciocan, sa o duci in plimbari.Nu sa stai ca depresivu si sa fii ca un catelus cand iti cere ia tie ceva tu sa te pui in patru labehee hee, pariu ca daca in secunda asta iti zice sa iesiti undeva in loc sa o duci tu undeva o intrebi tu pe ea unde vreahee hee adica 0 MASCULINITATE, ce dracu sa faca cu tine?

| Markos1111 a răspuns:

Din ce am citit in comentarii. si faza cu vopsitul. fără supărare cred ca a băgat in ea 8h si după 2 zile la munte de s-a zapacit. M ai făcut sa imi fac cont special. N ai cum așa ceva