| Andrei5001737 a întrebat:

Iubita mea spune ca nu poate face diferența între un bărbat frumos sau urat, la fete la fel … doar pe mine ma văzut frumos și la fel doar pe mine mă vede, eu cred ca minte grav laughing a și da, ca nu își poate imagina chestii gen o amintire pe care o poți vedea ca și o imagine în mintea ta laughing chestia e ca minte nu ca poti vedea pe una sau pe unul frumos, voi ce părere aveți? De un an o ține pe a ei

5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Doar daca ar fi robot ar simtii asa! Minte de ingheata apele si vara!
laughing

| Andrei5001737 explică (pentru lpavel):

Și când o să recunoască oare? laughing ce dracu are în minte … știe clar ca minte, i-am explicat ca stiu ca minte și nu o cred sub nici o forma și tot pe a ei o ține de un an de zile, nu a trecut luna sa nu o întreb și același răspuns, îmi bag pl ca o las, cine știe cu câte nu o mințit dar alea erau mai credibile

| lpavel a răspuns (pentru Andrei5001737):

Daca de 1 an o tine asa sunt sanse sa nu recunoasca NICIODATA!
De obicei multe fete nu recunosc nimic cand e vorba de sex dar si ele ca si baietii/barbatii sunt la fel de dornice de sex de frumos care oricine! Nu vezi ca mai e cate una care nu recunoaste nici acum ca s-ar fi m-a s t u r b a t vreodata? parca am fi cu 300 de ani in urma... laughing Dar chiar de nu recunoaste e imposibil asa ceva! Atat femeile cat si barbatii functionam la fel, suntem la fel, singura diferenta e sexul, noi avem penis iar ele vagin, atat!

| Andrei5001737 explică (pentru lpavel):

Îmi pun ambiția și îmi dai lipsa, sunt prea multe minciuni deja, ce știi tu îi doar 0, 5% nu am cum să îmi întemeiez o familie așa …

| lpavel a răspuns (pentru Andrei5001737):

Doar din cate ai zis nu e nimic atat de grav pentru ca asa cum am zis sunt multe fete pudice care nu recunosc nici moarte astfel de lucruri! Aceste lucruri nu stau la baza unei casnicii! Sa nu te minta cu alte lucruri mai grave sau sa nu te insele...