anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubitul celei mai bune prietene a mea este sef de clan. L-am suparat rau in trecut si a vrut sa ma omoare, dar l-a convins pretena mea sa ma lase in pace. El e inca suparat extrem de rau dar acu cateva zile a zis ca daca ma culc cu el uita tot ce a fost. A zis ca daca refuz ma omoara si ca daca afla pretena mea ma omoara. Azi a aflat prietena mea si s-au despartit si el si-a pus deja oamenii pe mine. Nu stiu daca mai apuc ziua de maine. Va implor pe toti ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| alecsaaa_4214 a răspuns:

Pai in primul rand cred ca si prietena ta daca ar fi fost in situatia ta ar fi inteles ...si in al 2 rand incearca sa ii impaci si sa ii spui ca a fost doar o situatie din care nu puteai sa iesi, ai facut bine ca ai ales sa te culci cu el decat sa fii moartahappyparerea mea:X

7 răspunsuri:
| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Cati ani ai? el cati ani are? daca nu esti prea mica eu zic sa te culci cu el. bei ceva inainte si uiti.decat sa te omoare oh go on

Mda dupa parerea mea faza cu politia nu e o idee prea buna. daca aia sunt mana in mana cu politia? la cat de corupti sunt politistii in Romania oh go on.mai bine te culci cu el...

Si a trebuit sa te culci cu el?

| dudutm a răspuns:

Sef de clan... ai vazut prea multe filme.
Anunta politia! Daca as fi in locu tau mi-as lua un pistol. ( mai bine moare altu decat eu )

| RoswithaAdd a răspuns:

Du-te la politie. thinking
sau ar trebui sa-ti ceri scuze thinking
cat de complicata poate fi situatia?

| Secret_9808 a răspuns:

E foarte grav :-s eu ti-as recomanda sa chemi politia sau sa chemi mascati.Nu stiu ce pot sa-ti spunm pentru ca treaba cu clanul e foarte periculoasa. Daca ai accepta sa te culci cu el, probabil ca ai deveni o prostituata crying nu stiu ce sa-ti spun.Pe bune...ma org pentru tine sa-ti fie bine. DAca esti minora poti sa dispui si tu si familia ta de protectia mascatilor.
Pana la urma de ce v-ati certat? daca as sti cauza poate as putea sa-ti dau un sfat mai bun.
Sper sa-ti fie bine :-s...

| кιтту a răspuns:

Asa am patit si eubatting eyelashes eu zic sa mergi la politie. Asaam facut si eu:* Succes!