Pai in primul rand cred ca si prietena ta daca ar fi fost in situatia ta ar fi inteles ...si in al 2 rand incearca sa ii impaci si sa ii spui ca a fost doar o situatie din care nu puteai sa iesi, ai facut bine ca ai ales sa te culci cu el decat sa fii moartaparerea mea:X
Cati ani ai? el cati ani are? daca nu esti prea mica eu zic sa te culci cu el. bei ceva inainte si uiti.decat sa te omoare
Mda dupa parerea mea faza cu politia nu e o idee prea buna. daca aia sunt mana in mana cu politia? la cat de corupti sunt politistii in Romania .mai bine te culci cu el...
Sef de clan... ai vazut prea multe filme.
Anunta politia! Daca as fi in locu tau mi-as lua un pistol. ( mai bine moare altu decat eu )
Du-te la politie.
sau ar trebui sa-ti ceri scuze
cat de complicata poate fi situatia?
E foarte grav :-s eu ti-as recomanda sa chemi politia sau sa chemi mascati.Nu stiu ce pot sa-ti spunm pentru ca treaba cu clanul e foarte periculoasa. Daca ai accepta sa te culci cu el, probabil ca ai deveni o prostituata nu stiu ce sa-ti spun.Pe bune...ma org pentru tine sa-ti fie bine. DAca esti minora poti sa dispui si tu si familia ta de protectia mascatilor.
Pana la urma de ce v-ati certat? daca as sti cauza poate as putea sa-ti dau un sfat mai bun.
Sper sa-ti fie bine :-s...