| Chakrachr a întrebat:

Iubitul meu avea o bratara de la fosta lui cu care a fost foarte mult timp, aveau bratari aproximativ identice, cu ancora. Bratara lui mi-a dat-o mie. Dar eu nu stiam ca e de la fosta pana nu am vazut o poza veche me instagram...mi-a zis ca el nu mai vrea bratara si ca o pot arunca. Ce vrea sa insemne asta?

Răspuns Câştigător
| Sfatuitoarea01 a răspuns:

Buna.
Probabil fosta lui iubita nu mai inseamna nimic pentru el si tocmai de aceea a vrut sa scape de bratara.
Intr-adevar, putea sa o arunce din timp, dupa ce s-au despartit; dar chiar nu inteleg de ce ti-a dat-o tie.
Bafta in continuare!

5 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Nu înseamnă nimic. Probabil în loc să arunce brățară s-a gândit că poate ți-ar place să o porți tu.

| WaterDrop a răspuns:

Inseamna ca esti la fel de ieftina pentru el ca si bratara pe care ti-a dat`o.

| Tirana_Nentori_1918 a răspuns:

Dupa parerea mea : Poate a iubit-o mult pe fosta si ti-a dat tie bratara in semn ca tine la tine si ti-a zos ca o poti arca ca sa nu te superi... sau varianta 2 ce au zis ceilalti

| Punaiveree a răspuns:

Nu inseamna neaparat ceva, dar sunt mai multe variante. Poate se gandea ca o sa iti placa si el oricum nu mai avea ce sa faca cu ea.A doua varianta, poate doar fosta lui insemna mult pentru el si tu acum insemni la fel de mult.Habar nu am de ce a pastrat-o insa.Dar daca a pastrat-o nu e ceva de ingrijorat.Si eu pastrez lucrurile de la fost si chiar nu mai tin deloc la el, eu m-am despartit de el.

| Ciumpi35 a răspuns:

Înseamnă că vă numerotează. Să știe care îs fostele lui.