Mai bine alegi familia decat un baiat, sau gasiti o cale de mijloc. Baiatu maine-poimaine se satura de tine si te-a lasat, familia va fi cu tine mereu si nu te va lasa pentru `una mai frumoasa`.
Dupa cum iti este numele, chiar ca visezi. Asculta de parinti, au mai multa experienta de viata. La inceput dragostea e mare. Mai tarziu vei realiza ce greseala ai facut. Daca o vei face.
Haide sa nu dramatizam atat...
Este doar realitatea.Cunosc destule cazuri de acest gen.Te vei convinge singură în timp.
Iubire iubire... dar ce nu realizezi tu e ca te sacrifici rau de tot ca asa vrea masa si tatsu... daca si el te iubeste asa mult cum il iubesti tu nu o sa te forteze sa te bagi in rahatul ala de secta
Dragostea, iubirea și buna înțelegere NU au nimic în comun cu religia.
Nici tu nu ar trebui să ții cont prea mult de ai tăi în cazul în care ești absolut sigură și convinsă că vei întemeia o familie alături de actualul iubit. Aceea va fi de atunci încolo familia ta, nu părinții! Nici ai tăi, nici ai lui!
Pe de altă parte, gândește-te că de mii de ani mor oameni în lupte motivate de „credință" în zei diferiți (sau diferite, față de același zeu). Nu e cea mai bună idee să faci o familie pe o astfel de „linie a frontului". E doar o opinie, însă e bine să te gândești serios la asta.
Religia in care esti e o alegere persoanala.
E o chestie tampita, idioata, retardata si primitiva sa zici " Daca nu esti in religia mea, nu te iubesc ".
Nu are treaba iubirea cu religia, trebuie sa te iubeasca pentru caracterul tau, nu pentru ce religie esti.
Si el ma vrea pocaita
Atunci nu te merită, nimeni nu are dreptul să îți ia libertatea de a alege.
La ei sunt obligati sa isi ia sotii de aceeasi religie. si daca nu, ele sa se pocaiasca
El nu își poate schimba religia sau cum?
Ba da, dar l-ar ura fratii si familia apoi... nu ar face asta doar pentru mine dar ma iubeste crede-ma. vorbim de foarte mult timp, ma respecta si se comporta enorm de frumos cu mine, nu ca baietii in ziua de astazi.
Atunci, fă ce te îndeamnă inima.
Nu trebuie să îți pese de ceea ce zic părinții tăi, și oricum nu religia contează atunci când iubești pe cineva. Și eu am fost cu o pocăită împreună și nimeni nu mi-a impus nimic, religia mea este ortodox dar cum mai îți spuneam, religia nu contează când e vorba de iubire.
Dumnezeu ti-a dat un test. Trebuie sa îi dovedești ca ești un om loial Lui. Când vei trece testul cu bine, atunci iti promit ca totul se va rezolva, căci te va ajuta Cel de Sus. Tine piept și nu îl lasa pe Dumnezeu, pentru ca ajutorul tot El ti-l va da.