| Ofatacuvise a întrebat:

Iubitul meu e pocait si vrea sa ne casatorim. Faza ii ca eu nu vreau sa ma pocaiesc. Ne luam dar doar cu acte. Si mi-a zis ca el dupa moarte vrea sa ne intalnim din nou. Daca nu suntem de acceasi religie nu se poate? Ca nu inteleg...cum credeti ca ar fi mai bine sa ma pocaiesc sau nu?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pocaierea asta inseamna sa iti cam distrugi viata. Ma indoiesc ca ar trebui sa o faci, iar daca el nu pricepe asta si te obliga la asa ceva sa ramana cu pocainta lui

| T0T a răspuns:

E posibil să nu vă întâlniți deloc după moarte. Dar ce contează, oricum sunteți morți, nu mai știți nimic.

| 393Dan a răspuns:

Daca nu esti religioasa si nu crezi, atunci care e problema? doar mergi intr-o cladire si un preot va vorbeste vreo ora dupa care va sarutati. Insa prietenul tau e credincios si pentru el asta-i foarte important.
Alta treaba ar fi daca ati fi fost de religii diferite si n-ati putea decide in privinta ceea. Insa daca nu esti credincioasa, nu vad problema in a merge la biserica, daca nu te influenteaza cu nimic. Fa-i un cadou prietenului, pentru el asta-i foarte important. Succes!

| Vlach a răspuns:

Nu te pocai, da el de ce nu se converteste la ortodoxie si te pune pe tine? Ti-ai pus intrebarea asta? Totul o sa fie distrus daca te pocaiesti, cum a zis suntserios

| Porcusorul a răspuns:

Daca pui asemenea intrebari, inseamna ca inca sunteti copii si complet nepregatiti pentru casatorie. Dupa parerea mea religia nu e importanta deloc, de fapt nici nu cred ca exista viata dupa moarte. Dar si daca as crede asta, nu as portretiza aceasta viata dupa moarte intr-un mod atat de pueril, primitiv si grosolan incat sa cred ca religia conteaza intr-adevar in aceasta chestiune. Ca sa-ti raspund la intrebare, cred ca cel mai bine ar fi sa va maturizati, nu sa va pocaiti. Astfel veti ajunge la propriile concluzii in legatura cu casatoria si viata dupa moarte, niste concluzii la care nu veti mai avea nevoie de ajutorul TPU.

| Alexxxaa1010 a răspuns:

Dupa moarte sa va intalniti din nou? Unde? In Rai? Fiecare e liber sa creada in ce vrea. Daca voi credeti in acea intalnire de apoi, sa stii ca religia nu conteaza! REligia e doar o abureala, o indoctrinare si reteta de succes spre a lua mintile oamenilor. Atata timp cat ai credinta, nu conteaza din ce religie faci parte. Daca nu vrei sa te pocaiesti, nu te pocaiesti si va trebui sa inteleaga, daca te iubeste. Poate trebuie sa mai asteptati putin si sa luati o decizie impreuna, sa faci ce simti tu si ce crezi ca e mai bine pentru tine.