| Karmenkrmm a întrebat:

Iubitul meu face parte dintr-o familie de mafioți, unde bărbații au dreptul la orice, au foarte mulți bani, sunt afemeiați și își inșeală nevestele. El procedează la fel, văzând asta in famila lui crede ca e normal și probabil se simte mai prejos dacă e cuminte. Îl iubesc mult și nu vreau sa -l părăsesc, dar nu mai pot, de fiecare data când se duce undeva ba se pupa cu una, ba se culca cu alta și mie îmi spune ca sunt doar niște aventuri și ca pe mine ma iubește. Îmi face cadouri scumpe de fiecare data ca sa se revanșeze dar nu înțeleg ca pentru mine cel mai frumos cadou ar fi loialitatea lui. Am început sa am coșmaruri, îl visez ce face cu altele și ma trezesc plângând. Uneori când e el plecat cu taica-su rămân la el acasă, stau toată ziua cu mama lui și dorm cu ea, iar el când vine acasă pe la 4-5 dimineața ma trezește și ma ia sa dorm cu el in brațe, dar miroase a parfumul altei femei, uneori are ruj și fond de ten pe el, sclipici și multe alte semne ca a fost cu alta. Ce farmec are dacă buzele lui ating și alte buze, mâinile lui ating și alte femei? Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu o sa se schimbe niciodata. Nu ai ce sa faci, trebuie sa il parasesti.

| Andreeush a răspuns:

Ce să faci?
Dar tu ce ai vrea?
O dată ce vezi cum sunt membrii familiei lui, cu ce se ocupă, ce anturaje are iubitul tău și că umblă cu alte femei ar fi trebuit să închei relația.
Cadourile scumpe nu ar trebui să îți acapareze demnitatea.
Degeaba speri la loialitate din partea lui, el nu se va schimba.

| Ineys a răspuns:

Sa-l lasi c-o sa gasesti altul. N-o sa ai parte niciodata de fericire cu el asa.

| Dana2103 a răspuns:

Afemeiat inseamna poligam. Unii oameni asa sunt. Nu i vei schimba tu,daca ei asa vor sa fie,vor fi pana n o sa mai fie poligami,logiclaughing
Daca vrei o relatie cu un monogam,cauta ti unul!
Nu va mai considerati inselate cand stiti deja ce aveti la usa cortului! Inselaciune inseamna sa nu stii, dar tu deja il cunosti, daca accepti nu se mai numeste inselat. Vad ca ai pus accent mult pe bani si ce ti ofera. Daca pe tine nu asta te intereseaza ci atentia unui barbat, atunci cauta ti un barbat atent, nu un "arab" bogat si cu ochii in alta partewinking

| Mnup a răspuns:

Asta meriti tu?

Paraseste-l imediat. La inceput o sa doara, dar dupa vreo 2-3 luni va fi ok. happy