Ahhh... aici un necunoscut habar n-are cum sa iti spuna sa-l saruti. Un strain ti-ar spune sa-l saruti pasional cu dragoste, dar poiate tu faceai asta si inainte si acum cu ce ar fi mai diferit, de unde stie un starin ca tu nu incerci sa-l saruti asa. Asta depinde de felul in care te comporti cand esti cu el, cat de in largul tau te simti sau chestii din astea. Tu te limitezi desi el crede ca poti sa intinzi coarda mai tare. Fii mai indrazneata si mai zglobie cred ca genu asta de fete ii plac lui.
SUCCES SI FA CEEA CE SIMTI
Pai tu te-ai intrebat daca ilo iubesti cu adevarat? Daca da atunci ar trebui sa te uiti eu stiu la niste filmulete pe net sau sa-i zici ca tu chiar il iubesti si ar trebui sa stai de vorba cu el sa il intrebi cum sa-i arati ca intr-adevar il iubesti insa depinde si ce varsta ai si in ce fel vrea el sa-i arati ca-l iubesti!
Hai sa fiu eu tipa a dracu`:prietenul matale ar cam vrea sa ti-o cam puna.Si stii care e cea mai buna metoda de persoasiune? Aceea de a-l face pe cel de langa tine sa se simta vinovat, dator fata de tine.Jocul asta pueril e fumat de mult
Chestia asta cu cerut "aratat iubire", cerut "pupat", cerut "mangaiat", si alte alea, alea, spuse de un baiat suna de parca ar cersi. Ca baiat, nu mi se pare onorabil sa-i ceri unei fete sa "dea" ceva, doar daca nu are ceva interese pe termen scurt...
Trebuie sa fi cat mai natural, nu sa pari ca esti cineva, arata-i cu adevarat cine esti tu.
RazvanCazan întreabă: