| andreeasexylove a întrebat:

Iubitul meu nu imi ia apararea in fata celorlalti azi am fost sa ma intnesc cu el si mai erau 4 baieti :un coleg de al meu un prieten de al lui si 2 verisori,prietenul lui imi punea mana pe fund, sani,ma pupa pe obraz, a vrut sa ma pupe si pe gura si el nu a reactionat deloc, mai tarziu prietenul lui imi luase telefonul si eu am inceput sa dau in el, a inceput sa ma injure sa ma traga de par si iubitul meu nici nu se misca se uita la noi ( el nu e genu care sa fie timid sau sa nu aiba curaj) ce sa fac dau fundaaaa

Răspuns Câştigător
| RB26DETT a răspuns:

Da-i papucii, ce cauti cu toti derbedeii? daca nu are grija de tine si sta sa se uite cum prietenii lui te fura de sub nasul lui inseamna ca el nici macar nu simte ceva pentru tine! Lasa-l, baieti mai sunt pe lumea asta!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da-i papucii.Este prea mult spus iubitul tau.Este un prost si un las.

| jamal000 a răspuns:

Sa ii dai papucii ca nu e normal sa fie atat de indiferent, iar tu ia atitudine si nu ii mai lasa pe toti sa puna mana pe tine pentru ca nu e normal, chiar daca esti mai timida impune-te

| oHarryo a răspuns:

Vorbeste cu el. Cel mai corect.

| Mariana216 a răspuns:

Iubitul tau e ori las, ori idiot. Vorbeste cu el si afla ce se intampla. Daca nu merge asa, cel mai bine ar fi sa-l dai naibii. E putin cam prost, avand in vedere ca te lasa aiurea pe mana oricui.