Parerea mea este sa nu te superi. pentru ca suntem oameni si poate nu a simtit chestia sa ia nimic pentru ca a avut zile proaste. Poate ca ar fi bine sa ii arati tu mai multa dragoste lui si sa nu il mai chicalesti, si sa il iei asa cum e el. Iubeste-l neconditionat fara sa ceri ceva in schimb si ai sa vezi ca o sa inceapa si el sa faca cate ceva pentru tine.
Nimeni nu e prea ocupat, totul tine de priorități. Poate că nu e genul care să facă gesturi de genul, le considera siropoase.
Nu există nu am timp pentru inima pe care o iubești cu Adevărat eu si cand aveam 12 ore de munca tot aveam timp (
Dai papucii si cauta pe cineva care sa te aprecieze ca femeie nu mai sta cu el ca e pacat indiferent de cat de obosit esti sau cu probleme trebuie sa iti faci timp si pentru persoana iubita
Unii baieti au devenit badarani si din pacate au parte de femei deosebite. stiu multe fete care nu au primit nimic de la iubi si ele sau inchis in ele in loc sa ia problema in serios.din pacate relatiile toxice sunt la tot pasul in ziua de azi si femeile merg pe principiul l-am luat asta e ....cine ma mai ia dupa aia...trezitiva fetelor nu mai stati in relatii toxice meritati mai mult.