| Annekie67 a întrebat:

Iubitul tau iti aduce un buchet de trandafiri cum reactionezi?

15 răspunsuri:
| Gstefan a răspuns:

De cate ori ai sa mai pui intrebarea asta?

| Annekie67 explică (pentru Gstefan):

De acte ori vreauwinking problem? oh go on

| urban01 a răspuns:

Pai ori ai facut tu ceva bine.ori a facut el ceva rau laughing

| Woodenpints91 a răspuns:

Ce-mi place mie de ăstea care se simt destul de vaci să se bucure când primesc plante şi buruieni.

| Delicacy a răspuns (pentru Woodenpints91):

Dacă vrei să ştii,vacile se hrănesc cu plante şi buruieni,însă fetele le îngrijesc.
Este chiar un gest frumos, din partea unui băiat, să ofere unei fete o floare simplă, decât alte chestii pufoase, artificiale şi scumpe.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Delicacy):

Uite o floare. Ce frumos creşte ea pe câmp. Hai s-o rupem şi s-o dăm unei fete, să se ofilească lent.
Nu vă văd logica.

Îţi doresc găleţi de zambile şi ghiocei.

| Delicacy a răspuns (pentru Woodenpints91):

Bine,nu m-am gândit la partea cu ruperea florilor....Aici ai dreptate straight face.

Şi nu vreau găleţi de zambile şi ghiocei laughing, mai bine nişte lăcrămioare puse într-un ghiveci. Aşa nu se vor mai ofili...

| Annekie67 explică (pentru Woodenpints91):

Mai fetelor ma refeream la trandafiri nu la orice buruiana ok? deci mai las-o usor cu ironiile atle absurde daca tie nu-ti plac florile nu inseamna ca nici celorlalti nu le placwinking si am vorbit frumos da?winking

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Annekie67):

Foloseşte cu încredere virgula, nu muşcă.
Faptul că ţie-ţi plac trandafirii şi nu le consideri buruieni (cu toate că-s la fel de plante ca şi mărăcinii de pe marginea drumului) asta nu-i face cu nimic mai speciali.
Ironii absurde zici? Asta este cea mai mare idioţenie pe care am auzit-o în ulima vreme. De când o ironie poate fi absurdă? Ştii măcar ce înseamnă absurd?

| Annekie67 explică (pentru Woodenpints91):

Ok se pare ca imi dai sfaturi utile, dar vad ca nici tu nu prea sus in gramatica.,, maracinii de pe margea drumului cresc si singuri pe cand tranfairii nu. nu degeaba se numesc si trandafiri pentru indragostiti ''winking. so, nu te mai crede ceea ce esti! inteleg draga mea ca esti tare in fata calculatorului dar nu stiu cat de tare esti si face tot facewinking!

| Annekie67 explică (pentru Annekie67):

Ceea ce nu esti*

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Annekie67):

1. Sunt băiat.
2. Din ce oraş eşti? Poate ne confruntăm şi face-to-face.

| AndyLavy a răspuns:

Il iau in brate, il sarut, ii multumesc si incerc sa il recompensez happy

| anaaremere123 a răspuns:

De cele mai multe ori nu vad cadourile si sunt cam indiferenta laughing, dar imi spune el iti place si atunci il pup si il intreb cu ce ocazie.