| fetitza a întrebat:

Jocurile pe calculator sau lectura? argumentati am nevoie de cateva ideii. dau fundita.:**:*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Şi una şi alta :)) Jocurile pe calculator dezvolta atenţia, alegerea corecta a răspunsurilor, rapiditatea reacţiilor. Dar să ai măsură. Să zicem o oră pe zi, maximum. Lectura e o delectare, dă frâu liber imaginaţiei, te poţi pune în pielea oricărui personaj, îţi închipui ce ai fi facut în locul lui sau te gândeşti cu care semeni, ori te opreşti şi îşi aminteşti ceva asemănător ce ai trăit tu. Lectura îmbogăţeşte nu numai sufletul, dar şi mintea. Afli într-un mod plăcut informaţii care te-ar plictisi într-un manual şcolar. Nu mai vorbesc despre ce rol uriaş are lectura în dezvoltarea vocabularului... Cât de multe ar mai fi de spus!
Te invit pe website-ul http://www.lecturirecenzate.ro/ Te aştept, pa, pa!

1 răspuns:
| Th3eo a răspuns:

Mie personal imi place mult sa citesc. ador csa stau si sa vad ce se intampla cu personajele dintr-o carte si sa vad cta de priceput/a este autorul/ea. Imi plac mult cartile fantasy cu vampiri ca: Academi vampirilor, Casa noptii, Tristeti de sucub, Vampirii sudului etc.