anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Joe Jonas poarta ochelari?[oriqum ochelarii aia sunt chiar naspa], dar chiar poarta...plz spuneti-mihappy

Răspuns Câştigător
| Rj a răspuns:

Nu cred ca Joe Jonas are nevoie de ochelari. Poarta acum, pentru ca acei ochelari sunt la moda. Nu ati vazut ca si vedetele din Romania au inceput sa poarte? Nu cred ca au vreo lentila care sa influenteze vederea.

26 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai poarta daca l-ai vazut eu l-am vazut la disney si avea ochelari deci cred ca poarta ochelari

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu poatrta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai, sa stii ca arata dragut cu ohelari, am vazut asta la un videoclip dat de la disney channel.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da pooarta ochelari

| marui08 a răspuns:

Da, poarta:p si e chiar simpatic cu eilove struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum te cheama

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu imi pasa ce ati vazut la disney channel...am vazut si eu dar de asta vam int... daca chiar poarta cu adevaratwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eeee nu are nevoie ii poarta si el de fite ce credeti? ca oricum nu sunt prea frumosi.Adica daca lui ii plac!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sunt sigura daca ii poarta doar pentru imagine sau chiar trebuie sa ii poarte din probleme medicale dar e asa dragut cu ei :X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga karina sa stii ca joe are o problema cu ochi si chiar poarta ochelari dar arata bine asa cu ochelari e un dulce aaaaa kiss sa stii ca e adevrat ce zicc hia pa pup!wave kiss:-& :%%

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da de micpoarta ochelari dar devenind vedetaa renuntat la ochelari purtand lentile.acum probabilrevenind moda a reluat purtarea ochelarilor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da normal ca poarta de mic a purtat deoarece e miop!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cei care vor sa`si cumpere ochelari ca a lui jonas intrati pe siteul asta :) http://www.ray-ban.com/international/ si poarta ochelari soare si nu de vedere

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, poarta pentru ca are miopie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La un concert i-au intrat cioburi de sticla in ochi el chiar poarta si de vedere nu de soare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da poartaa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da dar doar in jonas L.A...yes but just in jonas L. A.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie sa poarte...doar asa de frumusete

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are lentila din sticla

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu porta sunt doar fite multe vedete poarta doar pentru ca e o noua moda multe vedete romane sh straiene chiar sh colegii mei din sc poarta, sh se sh vede ca e sticla nu lentila de contact, acum se poarta ochelarii astea fara lentila sau cu sticla sau de vedere am vazut si eu la magazinele astea de adolestenti, deci nu nu poarta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poarta ochelari daca va uitati putin cand este filmat din spate se vade ca sunt ochelari de vedere pentru ca imaginile st diferite nu stiu ce problema are dar ochelarii aia maresc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, Joe Jonas poarta in realitate ochelari. Are probleme cu vederea. Ar fi fost mai bine daca si-ar fi pus lentile de contact, dar mie imi place de el! love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ochelari aia nu sunt sashpa si el poarta ochelari da cand avea 4-5 ani

| anto2012 a răspuns:

No poarta. Aia sunt acum la moda la ei. si aia sunt cica :smecheroilaughing
Ma rog. dar no poarta... Fundahappy

| lucy_1035 a răspuns:

Sunt de fite ochelarii...ca am si eu la fel ca ai lui

Întrebări similare