| deeadeea111 a întrebat:

Joia viitoare avem banchetul si nu stim ce muzica sa punem astfel incat sa impacam pe toata lumea.Mai precis sunt cativa colegi care asculta manele si celorlalti nu ne prea plac manelele, insa nu vrem sa-i suparam pe si nu stim ce sa facem.Care ar fi solutia ideala, imi trebuie un raspuns pana maine pentru ca atunci mergem sa pregatim muzica la un coleghappy

Răspuns Câştigător
| Ivanovicius a răspuns:

Eu spun sa puneti ambele genuri. O manea, o melodie, o manea, o melodie si tot asa. Ca sa fie impacate ambele parti!

6 răspunsuri:
| deeadeea111 explică:

Acum dupa un an si ceva, dupa ce revad intrebarea asta, realizez ca am devenit, dupa cateva luni, un,, fan'' al manelelor happy

| Exilee a răspuns:

Dupa umila mea parere, mai bine era daca ati fi luat decizia sa puneti melodiile Stelei Enache ( Ani de liceu, Intaia oare, Extemporal la dirigentie...)- indiferent ca esti sau nu la liceu, melodiile acestea raman vesnice fermecatoare.

| deeadeea111 explică (pentru Exilee):

Da ai dreptate, insa banchetul deja a trecut si au pus mai mult manele colegii la banchet
ei ce sa faci daca asa sunt ei macar ne-am distrat

| CrazyStuff a răspuns:

Eu zic sa bagati 2-3 manele ca sa nu se supere ceilalti si in rest ce muzica vreti.

| R0BERTT a răspuns:

Draga mea Deea, fara manele si populara nu e petrecere, tine cont de parerea mea. In rest, orice gen!:* Distractie placuta iti doresc!