Daca nu fumezi ( tigari normale inca)nu incerca sa tragi dintr-un joint.Starea de euforie este diferita din cauza substantelor.Fiecare planta are reactiile ei:afgan gangea, marijuana, marijuana Orange, ninge etc... Daca ti. e frica iti recomand sa nu tragi pentru ca o sa te panichezi in loc sa razi.Trebuie sa ai apa langa tine nu pentru ca tusesti dar iti usuca gatu foarte tare. E amuzant pentru ca faci glume, razi si te simti mai bine.
Nu stiu sigur sa iti zic
eu mai intai m.am apucat d fumat
sh apoi am tras si jointuri.
da.trebuie sa ai o sticla de apa langa tine sau suc. ce vreidar nu pentru ca incepi sa tusesti. mie niciodata nu mi s. a intamplat.ci pentru ca incepe sa iti fie sete.simti ca nu mai ai saliva si iti vine sa scuipi intr.una.starea d euforie depinde d fiecare drog. unul este mai tare altul mai slab.depinde d care tragi
Pff.imi amintesc ca de revelion am tras si eu :]], nu e cine stie ce, probabil pentru ca era slab. Dar stiam ca au un gram de has sau un gram de marijuana :*.
Dar mai sunt si "crank"urile.alea sunt muult mai puternice. Imi amintesc ca la revelion, am tras pe la ora 8 si ceva si ca am ras, dar deja pe la 10 numai avea nimic. N`am auzit de faza cu tusitu` , dar oricum nu te sfatuiesc sa incerci, e urat oricum.
Si pe langa has / marijuana are si tutun
Don`t try this :*!
Daa... pai normal ca jointrurile au nicotina. pentru ca amesteci iarba cu tutunul dintr'o tigare...depinde si de joint
Eu trag maria (marijuana) de 4 ani si am 17 ani e super doar ca nici o data nu cred ca o sa mai fie ca prima data, prima senzatie e cea mai tare sau primele.Deci eu spun ca merita sa incerci pentrru ca nu e ceva obisnuit e ceva ce nu ai mai simtit pana ca nu tragi prima data.Eu cred ca nu ar fi indicat sa tragi mult din prima pentru ca nu esti obisnuit cu senzatiile de fapt nici nu le ai pana in momentul ala si cu cat tragi mai mult cu atat sunt mai intense sensatiile alea si e foarte usor sa te panichezi, iar cand esti panicat nu mai ai senzatia aia de eforie placuta cand razi si faci glume din orice, ci stai jos si nu zici nimic pentru ca e prea greu in momentul ala pentru tine si stai asa si suporti toate palpitatiile pe care le simti. e foarte important ca prima data sa nu tragi mult, si daca vei simtii ca iti bate inima mai tare sau orice chestie de genul asta sa nu meditez prea mult pe chestia aia pentru ca doar in imaginatia ta ti se pare asa de intesa chestia aia si de obicei te sperie.prima data ti as spune sa tragi doar cateva fumuri adanc in piept si sa ti cat de mult poti tu in piept fumul ala si cand ildai afara sa il dai incet ca sa nu tusesti ca nu e prea placut.cred totusi ca prima data ar trebui sa te obisnuiesti cu tzigari normale pana ce nu tusesti. Daca incerici BAFTA, e tare dar nu in exces. nu pentru ca nu te poti lasa ci pentru ca nu o sa mai fie asa de tare daca bagi mult.
Frate daca vrei sa tragi intai apucate de tugari normale pentru ca o sa te ineci daca nu stii sa tragi si sa nu tragi mult ca o sa te ia mai tare 3, 4 fumuri e de ajuns sa te tin 20 de min o a iti bata inima din ce in ce mai tare dar sa nu te sperii ca nu se inampla nimic sa incerci chiar daca tie rau sa vb cu cei din jur ca daca nu bine cu nimeni s-ar putea sa intri in panica si nu prea e bine ok succes un lucru foarte important sa ai langa tine o sticla de apa sau suc cv ca ti se usuca gatu
Elenastoica9 întreabă: