| edytzu4 a întrebat:

jur ca dau funda. Am si eu o intrebare. ce poti face in casa daca esti plictisit mort si racit bocna :X? va rog sugestii :X Dau funda si la restul vott

Răspuns Câştigător
| xPinkSunShine a răspuns:

Pai :
Citesti ceva [ o revista,o carte interesanta ]
Te uiti la un film [popcorn,un suc ceva,etc. ]
Faci o prajitura [ incerci si tu ceva prin bucatarie laughing ]
Te uiti la filmulete amuzante pe youtube happy
Asculti muzica love struck
Vorbesti cu prietenii [ pe mess,la telefon ]

Daca poti iesi afara cu prietenii laughing
Faci farse cunoscutilor
Te uiti la poze mai vechi [ iti amintesti de unele momente din copilaria ta ]
Desenezi,scrii ceva [ poti desena ceva artistic : cauti pe google imagini artistice si te inspiri de acolo ]
Poti citi bancuri,perle de profesori sau elevi [ dai un search pe Google ]
Uita`te sa vezi ce au mai facut 'prietenii' tai aici, pe TPU happy

Sper ca te-am ajutat! happy
Pa, pa!

15 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

Te uiti la Tv, la calc, la filme pe calc., mananci multa mancare buna, sari in pat, dai muzica la maxim (daca vrei), suni la numere necunoscute si faci farse.

Cam atatea stiu eu.

| Elena1234456 a răspuns:

Eu m-as uita la un film.Sau as citi o carte.

| Fineness a răspuns:

Daca esti racit si plictisit:
-te poti juca pe calculator multe jocuri interesante;
-poti vorbi la telefon cu un prieten\a;
-poti citi o carte;
-poti asculta muzica;
-poti sa te joci cu jucariile;
-poti sa citesti bancuri si sa te amuzi http://www.plictiseala.net/;
-poti sa privesti la televizor;
-poti citi reviste...etc

| Gentiana a răspuns:

Te poti uita la Tv,stai la calculator, citeste, scrie.

| äπđÿ a răspuns:

Deci pentru inceput intinde-te in pat apoi dai drumu la muzica si baga somn de voie ca altceva nu ai de facut. BAFTA rolling on the floor))

| lightmyfire a răspuns:

Buna.Pai poti citi,te poti uita la tv,canta,asculta muzica,compune povesti/poezii, poti dormi[laughing]scrie/invata[cam plictisitor uneori], te poti juca diverse jocuri pe hartie.Chestii de acest gen...Insanatosire grabnica daca este vb despre tine cu raceala.Sa te faci binehappyStiu ca nu au fost prea multe idei si alea banuiesc ca deja le stiai dar oricum iti pot dori macar o zi minunata

| DeEAஐ a răspuns:

Bagi un ceai fierbinte si o aspirina si te mai holbezi pe TPU, apoi cauti un film misto si stai infofolitlaughingasta fac si eu!

| Angyclon a răspuns:

Pai sa vedem
daca as fi in situatia asta, as citi ceva, m-as uita la tv, as dormi (visele sunt mai distractive decat se crede), as face o baie luuuunga si calda (in cazul asta as pune apa mai calda decat de obicei ca sa nu se raceasca si imediat ce as iesi m-as usca bine bine de tot), as face origami (if you don`t know what is this just google it!:P. here`s a site : http://en.origami-club.com/), as cauta jocuri noi si le-as juca, as citi manga, m-as uita la seriale pe vplay, as vorbi la telefon cu prietenii etc. As dormi mai ales -_-.

| Ionutz a răspuns:

Probleme la mate sa desenezi sa te uiti pe yt la robotzi sau pe 220.ro sau fetesibaieti.ro sau chiar sa raspunzi la intrebari pe TPU

| Johnny_3797 a răspuns:

Sa te apuci de citit ceva,sa comunici cu cineva pe mess,daca nu ai cu cine fa cunostinta poate cu cineva,incearca sa desenezi,asculta muzica, uitate la un film, daca esti singura acasa atunci sa o chemi o prietena sau un prieten pe un timp.Mult succeswinking

| RrreeallTtiiMee a răspuns:

Pai,joaca-te pe calc,uite-te la tv,sterge prafullaughing,nu stiu eu una pe calc. nu ma plictisesc niciodata,intra pe facebook, pe metin2, pe cs,pe jocuri online,pe jocuri normale,pe chat, pe TPU, pe...sunt atatea

| RalluPop a răspuns:

;;] Ascultaa Muzica`!
Stai pe Mess`!
puppy dog eyes
Citeste=>Reviste!
Uita`te la Tv`!
Apoi` cam asteea!
Lungesc Mesaju` cu 2o de caractere zicand` Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa! puppy dog eyes

| edytzu4 explică:

nu pot decat sa va multumesc la totilaughing fara faza cu cititu si scrisuu maa tongue laughing adaugati id smecherasu_edy2007 sa vbim :devil) si akmm muzicaaa de la mine din kameraa facee boom bomm. scuzee vecinnaabig grin

| cccristi a răspuns:

Nu trebuie sa juri ca dai funda, te credem pe cuvant, si incearca niste exercitii fizice sau invata trucuri magine de pe net.nu stiu vezi tu

| imiplacesaajut a răspuns:

Sa vedem... poti sa citestilaughing(glumesc) pai de exemplu joaca sims sau uitate la un film si da muzica tareeeeee vorbeste la telefon... oricesmug