| Piticaaa a întrebat:

Justin Bieber a fost lovit in cap cu o sticla sau un tricou, in fine, la un concert!
http://www.youtube.com/watch?v=JnjSv8mxGBI&feature=chann el
Cum va simtiti?

Răspuns Câştigător
| Etiquette a răspuns:

L. a durut pe Justin Bibiloilaughing)
Nu imi place dar totusi a fost uratstraight face.
Ehh asta e daca ai fata de fata si te dai baiatthinking Soartalaughing.

12 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Am mai văzut acest video. Şi am mai spus, nu îţi place, nu te duci la concert, nu îl asculţi, nu îl vezi. A fost un lucru urât.

| TeoPT a răspuns:

Mai bine ca niciodatawinking

| Lost In Your Smoke™ a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorde ce n-a muriit:-s? Vreau sa moaaraa puppy dog eyes

| Anileda a răspuns:

Mi se pare chiar un gest super idiot.
Nu mi se pare normal sa te duci la concert si sa ii dai cu sticle in cap, mai bine stai acasa potolit/a daca nu iti convine.
Asta e, nu avem ce face.

| Xonia a răspuns:

Exact ca inaintehappy
Cum ar trebui sa ne simntit?

| FlooD a răspuns:

Cu ce naibi eu fi dat in cap? laughing Uh c bine ma simt laughing

| devilll a răspuns:

Macar dei dadea cu un bolovan

| LOoPy a răspuns:

Muhahahahaaa laughing) ce-am mai ras la faza asta laughing saracubatting eyelashes nu ca mi-ar fi mila de el laughing)

| gabor_8975 a răspuns:

Dc no murit?
sa moara dal dracu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba deci nu mai princep. daca nu va place dc draq intrati la informatii despre el? si mai aveti minte sau ce de scrieti ca un copil de 3 ani si ink si unu de 3 an ar sti asta (oricat de rau ar fi un om nimeni nu merita sa moara) asta e lege. da voi scrieti dan u ganditiiiiiiiiiii. daca va dadea voua cineva o sticla in cap si zicea cineva p TPU ca tio dat si alti scriau ca da dc draq nu o murit prostu ala? ti-a placea sa stii ca alti vor sa mori? gandeste-te tu cum te-ai simti si apoi mai vb. prostilorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. I LOVE YOU JUSTIN BIEBERlove strucklove strucklove struck:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*love strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove struck

| FlameNight a răspuns:

Ba dar nu pricep ce este asa,,FUNNY`` voi cum v-ati simti daca un aprost v-ar lovi cu o sticla de apa in cap? Daca el acum ar citi ce ati scris voi, ce ar crede? Ca uni chiar sunt niste animale si ii doresc moartea? Poate el dupa ce ar citi poate si-ar dori si el moartea voastra, voi daca ati fi in locul lui cum v-ati simti? I LOVE JUSTIN BIBER:X

| aschie a răspuns:

Mai bine laughing