Când am citit primul rând din asta eram o. o, dar apoi am văzut că tu ai pus-o şi am început să râd.
You made my day!
Xoxo.
Eu nu am nimic cu pustiulica asta. Mi-ar parea rau de gloata de fete care s-ar sinucide dupa el ca dupa M. Jackson
Nu acum pe bune. Si daca a murit si daca nu mie putin imi pasa. Nu mai face atata caz din nimicuri ...Asta te rog eu i-ao ca pe un sfat prietenesc
Si eu la fel.cand am vazut ca ai pus-o tu mi-am dat seama ca e gluma
nu crapa dracii.
Nici nu stii cat speram sa fie adevarat. Am citit textul, apoi m-am uitat cine a postat. Ah. Nu ne mai da sperante false.
BTW o, o Nu glumi nici in gluma in legatura cu acest lucru, pentru ca e posibil sa nu se mai intample.
WoW Nu cred asa ceva! Chear daca ar fi ceva mirific ca acest copil sa dispara
Nu ar fi ceva rau.Eu mi-as da tot cui il omoara.Sa scapam de el.Toti baietii sunt gelosi ca iubitelor lor le place de POPONAR sa zic asa Nici nu e frumos, nici nu si-a gasit macar o fata sa aiba relatie de 2-3-4 ani (Eu am avut o relatie da ne-am despartit darotita lui Inca odata: Cine aclameaza ca vrea sa fie cu ALA, ar trebui impuscat :X ce bine ar fi! Asa nu mi-as mai taia venele in fiecare zi cand aud de el
Eu sunt sigura ca Justin nu a murit! Si apropo, nu inteleg de ce ai scris asta pe TPU!
Bah tu nu esti sanatoasa la cap.Ala moare doar daca ii bubuie capu' si cum n-are ce sa puna in el,degeaba, ce face, ii explodeaza carapacea?Acuma se crapa pamantu' in 2 c-a murit Dobitocenia Sa?
Cum frate sa moara tu nu esti zdravana la cap? am citit asara ca va veni in europa in 2011 si tu publici din 2010
Dal in kizda masi era timpul sa moara. avea 19 ani si figurant... las sa se invete minte ca masina are frana