| Adeline_7224 a întrebat:

Justin Bieber Fake! Police Arresting Him! ce parere aveti? azi a fost facut public acest filmulet, si a inceput sa umble pe internet. http://www.youtube.com/watch?v=Ae3hgb-phTI

Răspuns Câştigător
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu e adevarat oh go on. Poate unu de 51 de ani sa se plimbe cu skeightboard'ul? laughing. Si in plus nu are cum sa fie ala pentru ca justin bieber are vocea de un baiat de 15 ani.nu de 51 oh go on.

17 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Filmuletul e o parodie laughing

| Sokares a răspuns:

Mda este parodie laughing :lol:

| elena7 a răspuns:

Crezi ca mosu ala de 51 de ani poate sa aiba vocea lu justin bieber eu nulaughing)) e o prostielaughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai stii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ma bufneste rasul! nu pot sa cred ce povesti se mai inventeaza! claaar fake! nu se poate, sunt poze si filmulete cu justin de cand era mic. adica chiaar prea de tot!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omg am ramas masca cand am auzit. da cine stie?! eu personal nu cred. da poate e adev. daca e dat pe un canal ca CNN.ganditziva numai.

| thegreatgatsby a răspuns:

OMG logic ca exista , cunosc o fata care l-a cunosc in Germania .
Ce naiba , numai fiti atat de naivi ! ONN este canal de farse si parodii .

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poza aia era facuta din filmul lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O Doamne eu cel putin nu cred...si cum vi se pare ca acel batran are fix 51 de ani adica sa fim seriosi e "opusul"15-51 poate ca uni oamenii ar da orice ca JB sa nu mai fie in top si eu spun ca cei care fac asta o fac din invidie deci NU E ADEVARAT!

| AndrikNebunik a răspuns:

Mai... eu nu stiu ce sa zic. de voce nu este o problema. am auzit ca este un aparat care ii subtia vocea. pare prea adevarat. sau e trucat... nu stiu sigur dar acu ma dezamageste. eram un fan.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E fake filmuletu sunt videoclipuri pe net in primul rand cu JB si ii arata si corpu daca ar avea 51 de ani sa zicem ar avea corpu batran ce sa nu imi spuneti ca si facut si costum pentru corp? frate e fake si nu vb de voce dar sunt multe poze cu el si se vede ca este un pusti de 15 ani si cum zicea candva mai devreme este invidia pentru ca are multi fani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vedem daca mai scoate melodii, daca da nu e fake, daca nu iinseamna ca e un mos nenorocit, ce ziceti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E fake! unu ganditi.va ca exista poze cu el si o poveste de. a lui de cand era mik 2.nu are corp de om de 51 de ani. 3.si.ar fi dat lumea seama de mult pentru ca paparazzi il urmaersc mereu. 4. nu avea km sa aiba vocea ca a lui. 5. omul din videoclip are 5'75 inaltime si jb 5'5winking si 6. canalul ala e ONN nu CNN deci nu exista ONN... asta e dovada c e fake si fqt la misto ca sa ii cauzeze lui jb probleme;-joh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cum se numeste melodia pe care o canta mosu ala(sau cel putin daca o canta el) in video-ul asta http://www.youtube.com/watch?v=Ae3hgb-phTI

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca presa nu mai are ce sa inventeze si tocmai de asta s-a legat de jusin bieber
cum sa aiba un mos de 51 de ani vocea lui justin sau sa arate ac el lucrul asta chiar e exagerat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate sa fie real dar pe de alta parte nu eu una sunt indecisa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol, lol si iar lol cum puteti sa credeti aceasta minciuna nu e adevarat credti numai tampeni, ba presa m-o stiut cum sa-i faca rau si pote o angaja pe cineva sa se dea drepu JB