Poate acel om l-a inlocuit pe Justin la cateva concerte. si acum am vazut ca Justin nu a reusit sa cante in Australia de curand, din cauza fanilor. Poate si atunci s`a intamplat la fel, nu neaparat ca nu exista! Cum se zice si mai jos, astia fac farse cum a fost si despre Miley, ca a murit.De unde le mai scot si pe astea? Poate ca exista poate ca nu Dar oricum nu e un batran de 51 de ani!
Justin bieber exista si nu cred ca din pacate. mie una nu-mi place in mod special de el dar imi place cum canta.de altfel eu nu cred ca fanii Jonas ar trebui sal urasca pe Justin.eu sunt fana si Jonas(mai ales nick ) si Justin si chiar imi place sa ascult cand o melodie TJB cand una JB.plus ca stiu ca exista pentru ca am o verisoara in canada si cand am fost in vizita la ea am fost la un concert de-al lui si m-am distrat super
FRAtilor daca nu credeti uitati-va este actiune in AMERICA http://www.youtube.com/watch?v=DOVwYhGFGFA de la NW si alea is stiri;);) daca nu credeti fiti prosti in continuare
O prietena de-a mea a tradus cea zis la stirile acelea, si e adevarat, pai la stiri se spuner adevarul, ai vazut o stire care sa nu spuna adevarul
Stiu cine nu crede ca justin bieber nu exista sa csrie pe google "justin bieber nu exista ". si veti vedea adevarul despre el!
Stiu cine nu crede ca justin bieber nu exista sa csrie pe google "justin bieber nu exista " .si veti vedea adevarul despre el!
anonim_4396 întreabă: