Nu stiu de ce va omorati unele fete, sa stiti totu despre unu care nici nu stie ca existati
Uite ce-i, daca ai intrat sa critic mai bine iesi ca nu te ia nimeni in seama, in plus, de unde sti tu ca ne omoram si nu ne pasioneaza filmele sau muzica actorului respectiv.
Si daca stau sa ma gandesc daca iti doresti ceva cu adevarat poti obtine.
Asa ca sfatul meu pentru tine este sa te lasi de criticat daca nu poti fi de ajutor cu nimic pentru ca nu te baga nimeni in seama
Sa ma anunti si pe mine daca afla ala de existenta ta))
Hi pa si anunta-ma si pe mine cand te baga cineva in seama ca o sa vin cu un tort
Ai stat sa cauti glume pe okazii? meriti un os pentru efort
N-ai decat sa crezi ce crezi nu vorbesc cu handicapati asa ca cauta in alta parte prostu de care sa-ti bati joc
Nu-mi bateam joc, mai du-te draguta pe la scoala lasa internetu si cacofoniile
Stii care-i treaba domnule profesor de gramatica . vorbesc cum vreau. Daca vreau sa vorbesc cu cacofonii asa vorbesc.si de unde stiu ca nu esti tu un mucos care cauta atentie si se da mare pe unde poate ca mna...nu te baga nimeni in seama.
Asa ca lasa tu sfaturile pentru altii daca stii ca nu poti da un sfat bun si te sfatuiesc sa te judeci pe tine intai si nu pe altii. Date batut ca oricum vorbele tale pentru mine sunt ca si niste litere chinezesti succes la a cauta prostu la care sa te dai si tu asa smecher
Pai daca sunt "precum literele chinezesti" de ce raspunzi? ) adulto ?
Ee ...sami ocup si eu timpu stii.invat literele chinezesti adultule ce esti hai pa ca convorbirea asta e prea de tot
Sunt greu de inv adulto , dc pa ca nu am cu cine vb)
Asa si? cei ma adultule crezi ca nu se pot invata lasa vrajal ca nu-ti mere bafta! (idiot)
Ce vrajeala copilo. lasa PC-u si mai iesi si tu afara dracu
Ei uite ca nu vreau mai maturule ce esti. Iesi tu afara ma. da nu din casa ar fi fain din lumea asta zau. Hai sictir ca ma plictisesti
)))0 ce-mi place sa enervez lumea. nu iesi afara stai in casa sa te faci mare
Ei ve sa nu ma fi enervat dara ). Hai zi la mata sa iti dea de mancare ca cred ca ti foame tata
Zi la mata? )))))) ai fost si tu la scoala vreodata> macar in vizita?
Ei si daca nu am fost si daca n-am fost nu te freaca pe tine iti spun eu mai bine sa te duci in viita la un psiholog. Si hai sa mai si inhceiem conversatia asta ca nu imi pun mintea cu toti mucosii. larevedere
Vezi sa nu iti explodeze vreo vena la gat cand te enervezi, si nu nu ma freaca dar te faci de ras pe aici...
Daca ma fac de ras sau nu nu tu hotarasti lasa smekeriile, nu stii decat sa te bagi ca musca in lapte si de asta sa ajuns la dita mai convorbirea cat despre vena de la gat laso asa ca nu ma enervez daca spui tu la fleacurile tale. infine eu intrerup aicea convorbirea ca nu ma mai plictisesc stan aici si vorbind cu tine 100 de ani. salut
Ok, pa-pa mie mi-a placut : ))