Mie mi se pare interesant ca ti-a spus. Adica, spunandu-ti, ce urmareste? Cred ca nu stie cum sa puna capat sau nu e constient daca asta vrea, si atunci ti-a transmis deja semnalul: nu ma feresc de tine, imi place tipa, ne jucam etc. In ideea, probabil nu constienta, ca vei incheia relatia. Eu zic sa ii intri in joc si sa faci asta, ar fi spre binele amandurora.
As fi mai atent: am o concurenta la orizont!
Trebuie sa ma comport destept, fara scandaluri, fara sa observe, dar sa nu ma inlocuieasca...
Il las! Sau depinde de cat de mult tin la el, depinde de ce apare la status... oricum e nasol dar fa ce crezi ca e mai bine pentru tine!
Da asa ma gandeam si eu ...chiar daca la mijloc sunt 6 luni... cat de concurent BULA...nu mi`e teama doar k is constienta k... DRAGOSTE CU FORTA NU SE POATE... app mersi de raspunsurii [sfaturi]:*:*:*
Nu trebuie sa reactionezi cu gelozie pentru ca-ti v-a intuneca mintea. Dintr-atata lucru nu vine sfarsitul lumii.
Mai sunt baieti disponibili si pentru tine nu te impacienta.
Ceau. Daca a facut asta inseamna ca respectivul nu vrea nimic serios, iar relatia cu tine/ea este considerata de el trecere de timp. Sper sa iei decizia potrivita. Eu unul... daca ea ar face astfel cu mine, as intelege ca nu vrea nimic cu mine si as termina relatia cu ea.
Nu vrea cv serios cand e vorba d relatii,. vrea doar sa experimenteze cat mai mult si cat mai multe... e cam "jucaus"baiatu asta, ...nu merita sa ti u la el, ...lasa-l si gaseste-ti unul care sa se "joace"doar cu tine,...
Exista 3 posibilitati :
1. ti-a spus. inseamna ca nu vrea sa ascunda... si nu a facut nimic rau. e doar o prietena
2. exagereaza putin si ti-a spus pentru a vedea daca esti geloasa...bla bla
3. vrea sa te enerveze, pentru ca ii e rusine sa iti spuna direct ca nu mai vrea sa fie cu tine si spera sa-i dai papucii
Scz. daca a durut ultima varianta... dar u il stii cel mai bine si stii care i se potriveste. totusi, cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el. Sa-l intrebi ce s-a intamplat concret, ce trebuie sa intelegi din comportamentul lui, si ce isi doreste pe mai incolo. Insa, incearca s anul reprosezi intamplari din trecutul indepartat, sa nu urli, sa nu acuzi.
succes :*
Eu m-as despartii de el imediat...
cum sa faca asa ceva...
mai exista si alti baieti...
chiar foarte multi.
Probabil ca nu stie ce vrea! eu cred ca ar trebui sa vorbiti deschis si daca e sa va despartiti.asta e! comunicarea este solutia!
Dizzydizz întreabă: