| Alice_6278 a întrebat:

Cum caredetzi se gaseste in aceasta lume un om PERFECT?

Răspuns Câştigător
| Helvete a răspuns:

Nu exista niciun om perfect. Nu se poate asa ceva, nimeni nu poate atinge perfectiunea, si oricum, conceptul de 'perfectiune' este stabilit tot de oameni, deci depinde cum privim asta. Unii se straduiesc sa atinga perfectiunea, dar fiecare vede perfectiunea in alt mod, si incearca sa o atinga in functie de modul in care o percepe acesta, asa ca nu prea se poate... Parerea mea big grin

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

E greu de admis ca nu exista perfectiune pentru ca ne irita cuvantul "imposibil". Cand cineva iti zice "imposibil, nu ai cum" incerci sa ii dovedesti exact contrariul chiar daca e energie si timp pierdut in zadarbig grin
Daca nici lucrurile nu sunt perfect, d-apoi oamenii care sunt inzestrati din plin cu defectehee hee

| gigiro a răspuns:

Normal ca nicaieri, perfectiunea nu exista, cautam doar s-o atingem, asa pe la talpi.

| JeSa a răspuns:

Dar ce înţelegi tu prin "perfect"?
Părerea mea e, că nu avem puncte de repere, suntem subiectivi(ce e bine pentru tine, nu e bine pentru celălalt, de astfel şi viceversa), aleatori şi nu "perfecţi", dacăwhistling am fitongue(dar nu suntemwinking ) nu vom ajunge la niciun rezultat.happy

| Maia a răspuns:

Nu cred ca exista asa ceva, oricum e un subiect discutabil! A fi perfect inseamna a fi impecabil, imaculat si omul nu prea este imaculat.Normal si normal cuvantul vine din latina si inseamna "ceea ce a dus la capat", insa oamenii daca vor incerca sa fie perfecti, ori se vor "imbolnavi" ori isi vor consolida caracterul si vor vedea ca perfectionismul are benificii.Perfect pentru mine inseamna, mai mult, echilibru.

Răspuns utilizator avertizat
| andreyutzzu3 a răspuns:

Nu exista asa ceva

| sy46 a răspuns:

Depinde cum vezi tu perfectiunea.Eu o vad ca fiind cea mai favorabila optiune sau desfasurare a unei actiuni.
De exemplu, o dimineata perfecta pentru mine: o ploaie calda, scurta, iar apoi un soare puternic. O persoana perfecta din punct de vedere moral: intelegatoare, responsabila, sincera, putin orgolioasa si care da dovada de ratiune.Si am intalnit astfel de oameni, si am trait si astfel de dimineti "perfecte"happy.
Asadar, ca un raspuns final, iti spun ca nu este imposibil, dar nici usor.

| anca_7959 a răspuns:

Eu am gasit omul perfect. Cel putin, cred ca toata scoala mea spune ca e perfect.

| dodoxvp a răspuns:

Omul perfect este acel om pe care il crezi tu perfect...eu l-am intalnit, el, pentru mine e perfect. insa el nu ma place sigh si asta doare, dar suntem "bestfriends" big grin

| oany a răspuns:

Categoric, nu! Dar exista oameni cu mai putine defecte sau oameni care stiu foarte bine sa le ascunda.Perfectiunea o putem cauta mult si bine, dar in zadar...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sint perfect. Desigur, daca facem abstractie de faptul ca am cosuri pe fund... laughing Cred ca asta nu se pune, deci sint perfect big grin

| YaNna a răspuns:

...cred ca nu exista oameni perfecti big grin
unii oameni doar par perfecti dar ...nu sunt!

Întrebări similare