| fredutzu a întrebat:

-Kum sa procedez? eram la 1 septembrie, am plecat in cabinet cu clasa, o domnishoara m-a vazut se uita cam des la mine, eu vazind i-am facut cu okiul,
a 2 zi ea imi cere nr de tel, eu il dau, pe urma imi skrie un biletel k i-a placut de mine, dupa care eu i-am propus s ieshi seara, am iesit ne-am vazut am vb la urma un sarut, a 3 zi eu vb cu ea sh ea imi spune ca s-a suparat pe mine, am intrebat-o de ce? mi-a zis ca so suparat sh gata, eu vazid asa n-am mai vb cu ea, dupa vreo 2 zile ea imi trimite un mesaj in care imi zice s vb cu ea, am iesit sh am vb, m-a intrebat de ce sint suparat sh i-am spus ca se komporta urit, apoi i-am spus ca vb mine, sh de atuci n-am mai vb pi tema noastra ea shia gasit al prieten sh basta.cum sa o fac ca sa se intoarka la mine? ce sa-i zic?

3 răspunsuri:
| LimonadaXd a răspuns:

Problema cea mai mare e ca nu stii sa te exprimi`! :O

| andreeakb a răspuns:

Nu ai ce sa ii spui poate doar faptul ca nu intelegi dc s-a suparat atunci pe tine las-o in pace poate e cu asta doar pe panarama sa te faca pe tine gelos big grin... continua sa vb cu ea si nu ii spune ca regreti ca si-a gasit prieten sau cv o sa pari pionul eitongue... incearca sa ai rabdare continua sa vb cu ea iesiti la suc si unde mai vreti voi, explica-i ca e doar o iesire happy nimic mai mult cum a fost si pana acum! bafta, funditaaa puppy dog eyes:*?