| LCD a întrebat:

L-am inselat cu fostul prieten (cu care nu am stat mult...1 luna.si pe care chiar nu l-am uitat...si cred ca si din partea lui e cv...) acum nu stiu ce sa fac...fostul.are si el prietena... cel mai bine ar fi sa il uit...si sa nu mai dam curs...nu? sa nu ne mai privim...sa evitam sa ramanem singuri...(suntem in aceeasi gasca de prieteni)

2 răspunsuri:
| pepe a răspuns:

Dacă după o lună l-ai înşelat înseamnă că nu îl meriţi. Chiar dacă vrei să-i eviţi privirea tot o să te gândeşti că l-ai înşelat iar dacă o să fiţi din nou împreună, şi el ştie că l-ai înşelat, o să îţi aducă el aminte tot timpul asta.

| shishilik a răspuns:

Adica ai un iubit pe care l-ai inselat cu fostul tau, cu care ai stat o luna nu? Pe cine vrei sa uiti acu? Pe actualul sau fostul? Daca relatia cu actualul nu merge ar trebui sa-i pui capat relatiei sa nu il faci nici pe el sa se simta naspa, nici pe tine. Si tu si el meritati o viata mai buna. Daca si fostul mai are sentimente fata de tine, imapaca-te cu el. Saraca iubita lui actuala, e bagata intre doua persoane care se iubesc.

Cantareste cu atentie ce vrei:doar aventura cu fostul sau o relatie serioasa.:*

Succes!