Nu stiu ce sa zic ar fi mai bine a il uiti pe respectivul si prietenului tau sa nu ii spui nimic nu de alta da e mai bine sa ocolesti focul decat sa treci prin el.
Stiu ca nu e bine ce spun poate ar trebui sa ii spui adevarul sa fi sincera insa u ai fost de vina iar eu in locul lui nu te-as ierta.
Incearca sa faci ceva sa te revansezi fata de el si nu ii spune ce magarie ai facut.
Faza e ca,
1. daca ii spui s'ar putea sa se supere ( nu ...sigur se va suparea), daca crezi ca te desparti de el (prietenul actual) si te pui cu cel de la munte, nu prea o sa functioneze ca. na e prea departe si. sti tu.
2. daca nu ii spui s'ar putea sa ramai cu cunostinta incarcata...si tot nu e bine( dar...in caz ca nu te mai gandesti la cel de la munte ai putea incerca sa te abtii in a'i spune)
Dar... cel mai bine ar fi fost sa ii spui adevarul, dar risti sa strici relatia pentru ca o sa fie nervos/gelos si mai stiu eu ce
Deci e cam naspa faza.
Vezi si tu cum decurg lucrurile si daca se afla incerci sa ii explici, vezi tu ca cine stie... poate esti descurcareata
Sper ca te'am ajutat. By3 :*
O sa-ti dau un raspuns poate mai aiurea pentru altii si poate chiar si pentru tine.
Eu zic.sa'l lasi pe actualul Adica, din ce ai precizat acolo reiese ca de fapt tu nu prea il placi pe actualul, ci pe cel de la munte, tinand cont ca ai zis ca nu te gandeai deloc la el in timp ce erai cu ei la munte. Asta inseamna ca ar merge mai bine cu cel nou.Eu zic sa incerci ceva cu Claudiu, mai intai sa'l cunosti etk, dar daca nu'i din acelasi oras cu tine si nu puteti sa va vedeti mai bine nu Pana la urma tu stii...Si eu zic sa nu'i zici, de ce sa va certati? Oricum el nu poate sa afle asta.
Bineinteles ca daca te stii de mai mult cu prietenul tau si ai incredere in el, ramai la el si nu ii spune! Si data viitoare sa nu mai faci asa.
Good luck
Frumos, iei premiul nobel.
Si voi fetelor va plangeti ''Baietii sunt niste porci, inseala mereu, nesimtiti...etc''.
Poate ca a fost un fel de flirt.De ce sa te grabesti sa dai totul din casa? Mai gandeste-te.Proba aspra a timpului! Inca nu ai obligatii pentru nimeni! La un moment dat vei sti singura ce sa faci mai bine!
Bravo ...Ai aratat cat de mult il iubesti si cat de mult te-ai gandit la el cat ai fost plecata la munte...+ in tot acel timp cand tu o "ardeai" cu ala la munte ii dadeai mesaje "iubitului" tau adevarat!
Spune-i panaramo. Doamne urate creaturi sunt fetele ca tine, de ce existati pe acest pamant?
Ce de oameni morali au comentat... ma inclin. Astept sa va faca astia statuie in centru!
ale0409 întreabă: