Draga mea, nu dispera viata chiar merge inainte cu bune si cu rele.Nu e sfarsitul lumii,si eu am trecut prin asta,si tu si oricine altcineva. Ceea ce m-a facut pe mine sa trec peste,a fost faptul ca am fost realist,si ma gandeam ca fosta mea prietena nu va gandi cum gandesc eu. Daca el te-a tradat,nu-ti este fidel,si tu trebuie sa realizezi acest lucru. Uneori,anumite aspecte ale vietii trebuie judecate cu mintea, si nu cu inima.Te inteleg ca-ti este greu, ca-l iubeai, dar se pare ca sentimentul nu a fot reciproc, daca el ti-a tradat increderea.Fii realista,lasa-le pe altele sa fie cum vor ele,naive, cu multi baieti cum vor ele.Tu, fi o fata decenta, increzatoare, si nu te lua dupa ce spune lumea.De fapt,iubirea aceasta adolescentina, te formeaza ca om, toti am trecut prin ea, si cred ca e ceva fantastic, ca cei care au suferit au reusit sa se ridici si sa zambeasca.Deci,eu cred in tine, nu are rost sa plangi sau sa-ti para rau.Ce-a fost a trecut, priveste inainte increzatoare!
Viata merge înainte pentru noi, tu, omule, sinucide-te. Aşa viaţa ta va fi mai bună, la fel şi a noastră.
Regret sa-ti spun, dar asa este viata, cu multe suisuri si coborasuri, deceptii, fericire, tradare, iubire etc.
Cel mai greu lucru este sa dai drumul persoanei iubite, simti ca o parte din tine moare, dar este necesar.
Viata merge inainte oricum, nu te asteapta, nu te consoleaza, nu te ajuta sa te ridici, ea doar se continua, trebuie ca tu sa mergi mai departe, trebuie ca tu sa continui.
Stiu cat de greu este, asta simt si eu acum, si ea a fost si inca este ceva special pentru mine, dar trebuie sa accept ca s-a terminat, asa cum trebuie sa accepti si tu ca s-a terminat.
Nu incerca sa nu te gandesti la el, nu o sa mearga, am incercat eu, lasa timpul sa treaca, lasa-l sa-ti vindece rana.
O sa fie altcineva in viata ta la un moment dat, altcineva care te va face fericita, partea rea este nimeni nu-ti spune cand, doar se intampla.
Nu te mai gandi la ce a fost rau sau cu cine ar putea fi, gandeste-te la clipele frumoase, ca o amintire buna si atat.
Stiu cat de tare doare, nu pot sa-ti zic exact cand o sa te simti mai bine, dar pot sa iti zic ca o sa fie bine mai tarziu.
Ocupa-ti mintea, iesi cu prietenii, scapa din rutina asta in care te gandesti doar la el si ce face, fa lucrurile la care ai visat, inconjoara-te de persoanele pe care le iubesti, ele o sa te ajute sa continui.
Viata este urata in general, tu trebuie sa adaugi lucruri, experiente si amintiri frumoase.
Cine te a tradat nu merita iubirea ta pentru ca te va trada din nou.viata merge inainte si nu inseamna doar sa tii la o persoana ci tie sa ti fie bine. daca te impaci cu el mereu iti vei aminti acest moment asa ca mai bine lasa l de acum
Bun, l-ai pierdut, e greu, nimeni nu spune ca o sa treaca asa usor dar vezi partea frumoasa a lucrurilor! A fost ceva frumos intre voi si nu trebuie sa privesti asata decat ca pe o amintire placuta din viata ta! Ca si cand ai lua o nota mare la un test apoi te intorci la realitate si incepi sa inveti pentru examenul urmator. Nimic nu dureaza o vesnicie chiar daca e vorba de dragoste... eu zic sa incerci sa eviti toate subiectele legate de el si sa incepi sa faci tot ce iti doreai atunci cand nu erai cu el. Gaseste o activitate care sa iti ocupe timpul si sa iti solicite creierul astfel sa nu te mai gandesti la el! Bafta si sa auzim de bine!
Mai,fata chiar are o problema serioasa nu va mai bateti joc.Incearca sa-ti revii si cum ti-am mai spus, sa nu-ti pese de ce cred altii, fi tu insuti, nu te gandi la nimeni altcineva, pentru ca nimeni nu-i mai important ca si tine.
It's a long hard fight but I'll always live for tomorrow,
I'll look back on myself and say I did it for love.
http://www.youtube.com/watch?v=XgNzxqrngU8
Asteapta sa "cada ceva din cer", o noua iubire. El nu a fost sa fie, e mai dureros sa se desparta o familie decat o relatie temporara. Ia-o de la capat si tine-ti barbia sus. :D
ale0409 întreabă: