| tiktok25 a întrebat:

L-am sunat si nu mi-a raspuns, apoi mi-a trimis mesaj ca ma suna el cand se trezeste ca acum doarme.Bine inteles ca nu m-a sunat si eu astept ca proasta langa telefon.Nu mai suport! Baiatului asta trebuie sa i s efaca o educatie cum trebuie sa te comporti cu no iubita! Ce sa ii spun ca sa inteleaga si el ca daca ma neglijeaza ma pierde? Cat sa mai astept sa ma sune?

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ce nesimtire pe ellaughing
Te sun dupa ce ma trezescoh go on
Ia-l tu frumusel de manunta si educa-l nitel daca vrei sa ramai cu elhappy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu zic sa astepti pana maine dimineata la o ora normala inainte sa-ti faci cel mai mic gand. Doarme, nu te neglijeaza. Sa stii ca egosimul si rautatea extrema te vor face pe tine sa-l pierzi. Asta apropos de cum te comporti intr-o relatie: te gandesti intai la comfortul celuilalt, nu al fitele tale. Nimeni n-o sa fie la dispozitia ta 24 de ore din 24, revino-ti.

| Ramonaaaa a răspuns:

Si mesajul l-a scris in somn nu?

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Ce tare... mă întreb cum a scis mesajul în somn? Eu zic să ai o discuţie serioasă cu el iar dacă se comporta în continuare la fel să o termini cu el.

Răspuns utilizator avertizat
| CHILIPIR a răspuns:

Nu mai astepti, iti vezi de viata ta...trebuie sa dai alt subiect existentei tale

| dany_7259 a răspuns:

Uite eu zic ca in primul rand trebuie sa iei atitudine! zii ca ori se schimba ceva in reltia voastra ori zic ca ar fi mai bine sa va despartiti! nah.baietii astiano talking oare cine o sa-i inteleaga vreodata! si nu uita un lucru... oricat ai astepta nu il suna tu, numai face tu primul pas! stiu ca iti e greu sa te stapanesti pentru ca asa imi era si mie cand m-am despartit de fostul prieten tot din aceasta cauza! si uite acu dupa o luna de cand ne-am despartit s-a intors roata ma cauta tot timpul vrea din nou sa ne intalnim.si chiar maine ma intalnesc cu el dar thinking ce se va intampla! eu zic sa il lasi pe el sa faca primul pas!>big grin