| HoneyCocaineee a întrebat:

L-am visat pe fostul iubit.m-am trezit plangand cand am vazut ca doar am visat.ce inseamna si asta?

5 răspunsuri:
| Scintilla a răspuns:

Buna.Sincer eu cred ca indiferent de ce s-a intamplat intre voi,tu inca tii la el si subconstientul tau iti aduce aminte de asta,nu stiu ce s-a intamplat intre voi insa daca cumva te-ai indoit de sentimentele tale pentru el,e momentul sa nu o mai faci,insa daca altul a fost motivul despartii, trebuie sa aflu mai multe ca sa pot spune mai multe, dar oricum astfel de sfaturi, ca cel din partea mea, sunt doar de sustinere si tu esti unica care ai puterea de decizie asuprea ta si vietii tale, fi tare si incearca sa faci alegerea corecta mereu.

| Maddutzakiss a răspuns:

Pai daca ai visat ca erati impreuna si ca va intelegeati plangeai pentru ca inca il mai iubesti si ai vrea sa mai fi cu el si cand ai realizat ca este un vis ai inceput sa plangi eu asa cred sper ca te-am ajutat funda?

| HoneyCocaineee explică:

Motivul despartirii.: o gluma proasta de-a lui..pe 1 martie ne-am despartit deoarece el m-a mintit ca e cu alta si eu am plans.dar el mi-e zis ca a fost doar o gluma..sa vada cum reactionez, si nu l-am putut ierta, dar acum imi e dor de el..sincer straight face

| HoneyCocaineee explică:

Hei...vreau sa zic ca..acum 5 minute ne-am impacat..dar..imi cere sa..stiti voi. sa facem dragoste bla bla, dar nu vreau sa fac asta deoarece nu's pregatita.ce sa fac..ca sa raman si cu el dar sa nu fac treaba aia? ( nu am sa fac asta acum..mai peste 1 an, 2 cam asa ) :-s

| pisicutaanonima a răspuns:

Inseamna ca il iubesti cu adevarat si ca nu ai fii vrut sa-l pierzi... intre voi este o conexiune speciala nu lasa micile neintelegeri sa intervina intre voi. nu stiu ce sa mai zic poate daca miai spune motivul despartiri te-as putea ajuta mai mult