Eu cred ca ar trebui s ai intre 55-61kg...au am 1.74 j 62kg j arat f bine.
Da click aici pentru un raspuns mai clar: http://www.femei-moderne.ro/indicele-de-masa-corporala.html
La 1.70 poti sa ai intre 54kg si 72kg valorile normale, dar ideal ar fi sa ai intre 60-63 kg
Cred ca intre 57-65 kg ar fi ideal, depinde si de varsta, dupa 30 de ani poti avea si 70 kg.
Yo am 1.70 si 55 kg si arat binisor...totusi sunt complexata de faptul ca ar mai trebui sa dau ceva jos
Eu am 1. 70 si 65 kg si vreau sa spun ca arat destul de bine.nu stiu daca ati auzit de "a fi mai osoasa" de ex o prietena d'a mea are mai putine kg si e mai grasa decat mine pe cand eu am mai multe kg si sunt mai slaba. Fetelor nici sa fiti schiloade nu e bine.Trebuie sa ai cate putin din fiecare si e perfect.Va pup.Baietilor nu le plac schiloadele deloc
Fetelor, ati inebunit? adica...depinde si de varsta. lolyta esti foarte inteligenta sper ca te-ai prins ca e o ironie. de fapt baietilor chiar le plac fetele slabe
la 1. 70, 16 ani mi s pare normal sa ai 55 de kg maxim desi eu am 50 si da, stiu sunt cam slaba dar oricum toata lumea imi zice ca arat super + ca am fost si fotomodel deci. mai trebuie` sa iau 5 kg :d
cum 65 de kg ma? ))
Peste 60 de kg? glumiti nu? la 1. 70, 16 ani, e normal sa ai 55 de kg ca sa arati perfect iar tu lolyta... esti ffff inteligenta [ sper ca te-ai prins ca e o ironie. Eu am 1. 70 si aproape 50 de kg... da stiu ca trebuie` sa ma ingras :-s dar oricum e bine si asa cred
Eu am 1. 73 si 50 de kg. :-s. Exagerat de slaba nu arat. dar cu siguranta trebuie sa ma ingras si nu pot.
Ca sa va ingrasati incercati sa luati 5 cuburi de sunca in fiecare dimineata pe stomacul gol timp de 30 de zile cuburile fiind de 3 cm lungime si 1, 5 latime iar apoi puteti manca ce doriti voi.Indicat ar fi sa luati si o lingurita de miere de albine.Si cum functioneaza? Pai daca consumi 5 cuburi exact dupa modelul dat poti lua in greutate 3-7 kg depinde de organism. Daca vrei mai mult dupa ce ai terminat prima luna si nu esti multumit poti consuma mai multe cuburi.Metoda incercata prin experienta proprie.Succes!
Greutatea unui om de 1.70 ar trebui sa fie de 64-65kg--->asta e greutatea unui om normal, iar a unui sportiv ar trebui sa fie inaltimea lui adica 1.70 -10kg ------>60kg si a unu model 1.70-20kg--->50kg de la 50kg in jos.
Frate. Pai dacă ai 50 kg nu ai nici fund nici sâni nici un picior frumos.Vi se pare as qt sa aveți 2 bețe înfipte fund... Exista oameni cu oase "grele"..Am 1.70 și 64 kg. Însă nimeni nu îmi da atât.
Am 1.70 si am 86 de kg. Bine la mine se vede ca e mai putin pentru ca conteaza si forma corpului. Oricum e clar ca trebuie sa dau jos pentru ca asta se numeste obezitate. Si daca esti inalt ai un avantaj pentru ca pare mai putin, dar faza e ca nu trebuie sa para, trebuie sa fie. Oricum trebuie sa ai 55-65 kg.