Depinde de marimea sanilor tai. Intra pe www.noifetele.ro si gasesti acolo tot ce-ti trebuie despre aceste teme, chiar si un ghid de masurare a sanilor. Eu nu mai stiu exact cum se face :D
Nu exista o marime fixa :|.
Ti'o iei tu in felul urmator : http://www.121.ro/content/show_article.php3?article_id=2626&page_nr=1.
Si de firme : miss sixty daca vrei sa dai 70 de lei pe un sutien simplu;). Eu zic sa te uiti prin magazine, eu am gasit unele foarte dragute cu inimioare :x.
Nici una. Daca vrei sa te mandresti cu sanii tai, fa gimnastica pentru sani. Vor deveni sexy si tari pana la adanci batraneti. Eu nu port asa ceva, am o varsta inaintata si am sani foarte frumosi, ca de fecioara. Prin purtarea sutienului, muschii care ii sustin se puturosesc. Numai daca sunt foarte mari si te impiadica ( la sport, la mers) poti purta. Si oricum fara sutien, sunt mai sexy.
Dar ai ce baga in sutien? La varsta ta, si in general adolescentele, n-ar trebui sa poarte sutien decat daca sanii sunt prea grei si o dor sau au o tinuta la care este necesar asa ceva.Sutienul are rolul de a sustine ceva. Daca este acel "ceva"! La 12 ani eu nu cred ca este nevoie.Si cand o sa fie nevoie, sutienele Triumpf sunt cele mai renumite si cele mai scumpe.
Daca nu sunt prea mari si nu te incomodeaza, iti recomand cu caldura o bustiera.
Unul in care sa te simti confortanbil sa nu te stranga, dar totusi daca nu ai nevoie de sutien te sfatuiesc sa nu porti eu una nu port sau daca e nevoie port bustiera deoarece in tp de la sutien sanii ti se lasa si ma uit in clasa mea cat de disperate sunt dupa sutien si cat de aiurea se vede cand nu au, mai ales alea care poarta de prin a 5.
La varsta ta nu e rexcomandat sutienul mai ales ca ii ai sigur foarte mici!
Asteapta pe la 20 incolo sa porti ca nu e bine de acum.Degeaba o sa arate ca ii ai mai mari daca pe la 16 ani o sa-i ai mai lasati decat bunica
Nu va luati de mine! practic voley si e destul de jenant(fetele stiu) cand sari cum se simte.si te doare.
anonim_4396 întreabă: