| Andraanda a întrebat:

La 13 ani aproape 14. cam cate kg ar trebui sa ai? happy... si la 14 cate ar trebui sa ai. si ce inaltzime... Funda + Vot! va roog

Răspuns Câştigător
| Aliutza a răspuns:

Nu exista o inaltime ideala pe care ar trebui s`o ai la 14 ani. Unii sunt foarte scunzi la 14 ani, dar pana la 20 se inalta cat un brad, iar altii ajung la inaltimea maxima pana la 14 ani (inaltimea maxima, adica mai mult de atat nu mai cresc in restul vietii). Nu poti sa stii sigur in ce tip te incadrezi, pana cand nu ajungi la 22 de ani (atunci se incheie, dupa cum spun studiile, perioada de crestere la oameni).
Pentru ca esti fata, ar trebui sa ai cu 10 kg mai putin decat nr. de cm de peste 1 m. De exemplu, daca ai 160cm inaltime, greutatea ideala este 50 kg pentru fete, si 60 kg pentru baieti. Daca ai 171cm, greutatea ideala este 61 kg pentru fete, si 71 kg pentru baieti.
Stiu, e mai greu sa fii fata happy
Oricum, nu trebuie sa faci o fixatie pe chestia asta, pentru ca nimeni n`o sa`si dea seama ca mai trebuie sa slabesti un kg sau doua ca sa atingi greutatea ideala si nici daca mai trebuie sa te ingrasi atat ca sa ajungi acolo.
Sper ca ti-am fost de folos.

3 răspunsuri:
| DonCorleone a răspuns:

Pai inaltimea intre 1, 57-1, 60 (pe la 14 ani)
iar greutatea intre 46-50 kg

sper ca te-am ajutat kiss
funda plsbatting eyelashes big grin

| єℓєηα a răspuns:

Http://www.doctor.info.ro/calculator_greutate_ideala.html

Calculeaza`ti greutatea ideala aici! :-*

| AnaGabitza95 a răspuns:

Sa inteleg ca in curand ai sa iei buletinu`.
nu stiu exact cat.dar cred ca in jur de 45-53 kg. cam asa. 1, 60 si.
depinde.