| anducu a întrebat:

La 13 ani. ce simti pentru un baiat e iubire? poate fi iubire de la varsta asta? sau e doar o obsesie?

11 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Poate fi o anumita atractie. Ti se pare interesant, mai special decat ceilalti. Il placi dar nu poate fi vorba de iubire. Nu cred ca il cunosti suficient de bine ca sa ajungi la acel stadiu.

| Firefly a răspuns:

Fiecare om e diferit si fiecare vede lucrurile in felul sau. La aceasta varsta poate exista iubire, poate nu.Parerile sunt impartite.Numai tu stii ce exista in inima ta.
Iti vei da seama daca e iubire mai tarziu, cand vei avea termen de comparatie.
Eu personal cred ca nu exista iubire la aceasta varsta, caci e doar un moft si ca cei mai multi adolescenti la varsta asta se imbata cu apa plata.

| Vizitiul a răspuns:

Iubire nu! Eventual, atractie fizica trecatoare.

| OanaG a răspuns:

O atractie dar poate si o iubireelove struck Depinde cum evolueaza relatia!

| Ana-Maria94 a răspuns:

Mai degraba poate sa fie simpatie sau doar il placi, poate exista si iubire, dar trebuie sa ai motive intemeiate ca sa iubesti la varsta asta.

| Didw a răspuns:

Buna :*
Daca fata chiar tine la un baiat atunci, da e iubire. Daca doar o face ca sa fie si ea " la moda ": atunci este o obsesie.
Succes. :*

| cretzufinish a răspuns:

Poate fi si iubire, dar mai degraba e doar o mica atractie, il placi, tii la el. Obsesia nu prea se potriveste.

| silver19 a răspuns:

Poate fi si o iubire trecatoare, dar eu zic sa-ti traiesti copilaria mai bine ca iubire mai gasesti da copilarie nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E atractie puternica care da impresia de iubire

| alexxa;x a răspuns:

Dragostea nu are varsta! deci poate fi iubirelove struck

| andreea98_2536 a răspuns:

Pai poate fi o iubire da nu la fel de puternica ca atunci cand esti adult. poate fi si o obsesie dar poate pur si simplu ai nevoie de cine care sa iti fie aproape sa te intelegi cu el sa vb, nu numai de sex la fel si de sex opus.