Tine strict de genetica. Tu nu ai nici un control asupra situatiei respective. Tot ce poti sa faci e sa iti accepti situatia momentan si sa-ti vezi de treaba. Mie mi s-a ingrosat vocea de la 15 ani, insa aveam un coleg de clasa care avea vocea subtire si la 16 ani, chiar daca la aspect era mult mai dezvoltat decat mine.
Ca sa-ti faci o idee, mie abia mi-a dat barba si mustata la 24-25 de ani. Pana atunci aveam doar firicele pe fata, chiar daca pe restul corpului eram paros.
Vocea ar trebui sa ti se ingroase pana la varsta de 20-25 de ani. Iar barba si mustata se dezvolta pana pe la vreo 30 de ani.
Nu îți face griji, nu te mai lua după faptul cum sunt alții, ai ritmul tău de dezvoltare.
Buna. Te dezvolti altfel. Poate e normal, poate e ceva cu hormonii tai. Fa o vizita la medicul de familie și o sa te îndrume. Nu prea e normal sa nu ai deja catusi de putin par/barba.nu are de a face ca esti blond. N-are legătura. Doar fa o vizita la medicul de familie
Am puțină mustață, dar în rest p barbă.
Poate asa esti tu. Pe picior poate ai par dar fiindca esti blond nu iti dai seama cat ai. Oricum daca te îngrijorează fa o vizita la medicul de familie și o sa te îndrume