| Feeetitzaaa a întrebat:

La 18 ani. daca ai postere in camera pe pereti e ceva copilaresc? astept parera voastra:X:X:X

Răspuns Câştigător
| Yana a răspuns:

Uite. poti sa ai si 40 de ani. Are cineva vreo problema?! Pana la urma iti amenajezi camera in asa fel incat sa te simti bine in ea, sa te poti relaxa si alte cele. Varsta de 18 ani e relativa.Nu de aceasta varsta tine cont gradul de maturitate/copilarie. Poti sa ai si 40 de ani si sa te comporti copilareste, asa cum poti sa ai 15-18 si chiar sa fii cu capul pe umeri. Si inca o chestie. In camera unei persoane ar trebui sa nu intre toata lumea, sa fie ceva cat de cat intim. Daca le permiti sa intre, sa faca bine sa se uite si atat, fara comentarii.

[Yana]

19 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Chiar deloc. E normal sa ai ceva care sa te reprezinte. Unii au postere cu artistii preferati, altii obiecte personalizate sau citate. Fiecare isi exprima personalitatea in felul sau.

| fluturas a răspuns:

Nu, ce legatura au posterele cu asta confused? daca tie iti place nu cred ca e copilaresc love struck love struck

| LoveForShania a răspuns:

Bineinteles ca nu.
Lucrurile tale preferate (a tuturor) niciodata nu se invechesc, doar atunci cand te-ai plictisit de ele.
Daca tie iti plac e foarte bine, iti amenajezi camera (nu e nimic rau in asta, foarte bine).
Peste cateva luni o sa am 16 ani, si am postere cu Liceul Muzical si multe altele, deci nu trebuie neaparat ca posterele tale sa fie cu Jessica Alba sau Brad Pitt big grin

| alexa007 a răspuns:

Am vazut camere ale pers mai mari de 18 ani care aveau postere, jucarii...

eu nu consider ca e copilaresc, este frumos sa ai si cateva amintiri din copilarie pe pereti pentru a putea sa-ti reamintesti mai tarziu de clipe frumoase ale copilariei.

| BellsC a răspuns:

Nu!
si eu am multe si le schimb mereu cand apar alte care`mi plac:*

| Fillaide a răspuns:

Nu, nu e ceva copilaresc, cel putin eu asa cred. Poti avea postere si la 25 ani daca tu asa vrei.

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Nu este nici o problemă, în camera ta faci ce vrei și nu este nimic în ne-nregulă să ai un poster. Dar acumn depinde și cu ce ai posterul: nu este normal ca la 17 ani, de exemplu, să ai postere cu Hannah Montanalaughing

| Emma a răspuns:

Nu.astea nu au varstahappy

| Amrita a răspuns:

Nu, chiar deloc love struck e super ok sa ai postere in camera.

| Shinen a răspuns:

Pt mine, la 18 ani, sai ai postere in camera nu e ceva copilaresc, chiar deloc.(parerea mea)

| Anelisse a răspuns:

Nu cred...depinde si cu cine ai posterele, daca sunt formatii de muzica, solisti sau actori etc.chiar deloc...pari mai degraba pasionat happy

| ReadyToHelp a răspuns:

Nu este nimic deosebit daca la 18 ani ai postere pe epreti, este ceva absolut normal nu-s e spune nicaioeri ca la o anumita virsta trebuie sa renunti la ceva la care tii mult. Asa ca totu-i normal fii linistit

| SunnyMidnight a răspuns:

Nu...si eu am camera plina ochi de postare:X nu vad nimic copilaresc in asta.
Daca te simti bine in camera ta nu trebuie sa renunti la postare doar pentru ca cineva ti-a spus ca e ceva copilaresc.

| virusz a răspuns:

Daca ai cu pokemon da, daca ai cu femei nulaughing

| malaua a răspuns:

Eee.nu e copilaresc de loc dar depinde cu ce ai. poti avea cu formatii sau filme dar nu cu desene animate guta si salamlaughing

| ganjafarmer1911 a răspuns:

Cum au mai spus si altii important e sa te simti u bine ca pana la urma e camera ta. eu am mai multe postere cu twilight si avatar. bafta.

| mihai7457 a răspuns:

Pai, nu.de exemplu poate sat-i placa o formatie, chestii dastea.Chiar si Geasttin di magicienii din weyverly place.si tot nu ii e rusine.si nu, nu este copilares. poti sa ai postere si la varsta de peste 45 d ani.Deci nu-ti face griji prietene.

| andrei_7448 a răspuns:

Da sa ai postere pe pareti in camera e copilaresc

| vladut_5821 a răspuns:

Ba chiar is de acord cu asta e super tare pe deasupre :d