| RadioFresh a întrebat:

La 20 de ani parintii inca vor sa controleze totul! Telefonul, unde am stat, de ce, cu cine, la ora 20:00 sa fiu in casa, in vacantele de la facultate sa merg la bunici sa-i ajutam la cele gospodaresti, etc. Cu alte cuvinte, viata mea nu e a mea, ci a lor. Nu pot sa iau nici o decizie singur, tot ce spun ei, parca e spus de judecator. Ce credeti voi ca e de facut in situatia mea?!

Răspuns Câştigător
| ILoveMoon a răspuns:

Tine-le piept sau descurcate singur daca ai un loc de munca si poate asa o sa schimbe... si o sa te intaleaga si n-o sa mai fie asa autoritari

2 răspunsuri:
| Rihannax a răspuns:

Hey buna.mi se pare ciudat comportamentul parintilor tai deci eu la 14 ani ies pe unde vrea cluburi party distractie dar dimineata sa fiu acasa. explica-le ca esti mare ca esti major si nu tr sa iti mai controleze viata.impunete.cand pleci nu le mai spune nu ii mai asculta ca nu au ce sa iti faca.doar nu teo'r bate

| byanka_1662 a răspuns:

Chiar ciudat comportamentul parintilor tai, la 20 de ani sa fii asa controlat, eu am 18 ani si ies la ce ora vreau, pe unde vreau si cu cine vreau, bine doar le spun cu cine sunt si unde ca sa stie de mine, daca se intampla ceva sa stie unde suntwinking
Spune-le ca ai crescut, ca nu mai esti mic, si ca ai vrea sa fii si tu un pic mai liber, sa te distrezi acum cat mai poti... ca o sa fie dupa casatorie, copii si nu o sa mai ai timp de asa ceva.
Bafta