Si eu am la scoala mea, dar nimeni nu ne obliga sa o purtam, asa ca nu avem nici o problema cu asta. Doar in clasa a V-a sau a VI-a ne obliga diriga si pe noi sa purtam uniforma si era groaznic. Dar acum am scapat. Nu mai suntem obligati sa o purtam!
Da noi trebuie sa purtam camasa alba sau bleu sau tricou alb sau bleu + o cravata albastra foarte nenorocita
Poti sa pui cravata la ceva care se asorteaza cu tine sa nu arate ca te deranjeaza sau sa arate stupid pe tine, eu sunt a 10-a si aveam si eu cravata cand eram in generala si o asortam la diferite camasi si chiar tricouri
Uniforma este introdusa in scoli pentru a nu crea frustrari in randul elevilor cu o situatie materiala nu foarte buna. este o chestie psihologica desi nu se vb despre asta. stai s ajungi la liceu si o s vezi acolo despre ce vb. oricum nu e cazul s iti faci griji... poti fi foarte trendy si in uniforma. bafta:*
Mda. si pe mine ma pune sa port sacou` si camasa.
Dar nah. asta e. Apropo, si eu sunt in clasa a 7-a
si pe mine ma cheama Stefania
pa, pa
Da bai si pe noi ne pune sa purtam. da bine ca purtam decat camasa si sacou si blugi si da e obligatoriu:-s
Pe noi nu ne obliga purtam ca vrem dat totusi sa fim imbracati decent. Niciodata nu am prutat uniforma si nici nu vreau
Buna,Surioara si eu am aceasta probleme chiar vroiam sa scriu acum intrebare si sa folosesc termenul asta cravata stupida
Uniforma stupida X-(
Si e obligatorie