| DeeeaA a întrebat:

La anul' merg la liceu.
O verisoara de-a mea o sa se mute in romania definitiv...are aceeasi varsta ca a mea.
Pt ca suntem ca niste surori, am vrea sa mergem la acelasi liceu.
Dar cum avem pasiuni diferite.De ex: aman2 mergem la liceul de arta... ea pe dans eu pe desen. e posibil sa avem aceeasi clasa? sau fiecare pe clasa ei?
am nevoie urgenta de raspuns.ma framanta acest lucru.
Promit funda
(Scz de categorie)

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Nu puteti fi in aceiasi clasa pe considerentul ca, pasiunile voastre si talentul vostru, sunt plasate in domenii diferite.
Dar fiind in aceiasi scoala o sa va puteti duce o data la scoala si va veti mai intalni si in pauze, dar cred ca acesta nu este lucru cel mai important sa fiti in aceiasi clasa ci, important este faptul ca voi sunteti bune prietene, rude chiar si ca puteti comunica foarte bine impreuna, chiar daca va preocupa domenii diferite ale artei.
Mult noroc, multa sanatate si urmati-va fiecare talentul pentru ca, asa veti putea da randamentul cel mai bun si veti fi f. bune in domeniile voastre specifice.
Multa sanatate si curaj, nu se surpa lumea daca nu veti fi in aceiasi clasa, chiar va fi mai bine pentru ca, asa veti cunoaste mai multa lume si veti putea avea mai multi prieteni.

1 răspuns:
| alexutza003 a răspuns:

Fiecare cu clasa ei sau una dintre voi poate renunta la pasiunea ei si sa mergeti amundoua in acelasi loc