anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La anul voi fi la liceu.Lucrul pe care il regret cel mai mult in acesti 8 ani petrecuti alaturi de colegii mei, este modul in care ma comport.Sunt o tipa de gasca, dar baietoasa chiar cred ca am exagerat in ultimul timp cu asta. M-am obisnuit sa injur sh chiar vreau sa schimb aceste chestii la mine.Baietii din clasa de la mine nu prea se uita la mine sh totul din cauza,, masculinitatii " mele exagerate. Ei s-au obisnuit asa ca mine. Dar la anul voi avea colegi noi sh vreau sh o alta fata, o alta persoana schimbata in bine.
Imi puteti da vreun sfat in legatura cu comportamentul meu, cum sa fiu mai feminina?

4 răspunsuri:
| Ea.e. a răspuns:

Pai in primul rand chestiile care accentueaza feminitatea fac parte din aspect :

-trebuie sa iti ingrijesti parul, sa nu pleci cu el nearanjat.
-trebuie sa iti ingrijesti tenul, la pubertate apar si cosuri (dar nu la toti) poti folosi putin fond de ten, nu mult ca nu ai mai parea naturala.
-poti folosi si putin gloss
Cat despre haine, depinde de aspectul fizic, daca ai forme "normale" poti sa te imbraci asa"
-(daca ai fund frumos) : poti folosi niste blugi cu talie joasa mai stramti putin
-bluzite nu exagera de decoltate ca apoi ai parea panarama daca esti in sc/liceu; eventual nu fff largi dar nici care sa pocneasca p e tine
-adidasii daca e sa fie de aia mai "Feminini" laughing; sau cand se incalzeste eventual niste pantofi la fusta sau niste cizmulite delea de piele fara blana.

La comportament trebuie sa o iei incetul cu incetul ca mai sunt 7 luni:
-trebuie sa reduci vb urat, de ex. daca e poti sa zici doar " da'te dracul".
-sa te uiti la celalte fete cum se imbraca, machiaza etc ca sa para feminine...

cam asta e

| MilkshakeShake a răspuns:

Aceeaso problema o am si eu dar eu nu injur ...nu stiu par prea masculina "" adica si colegii mei spun asta ca sunt cam baietoasa ...nu stiu cum sa scot chestia asta din mine deji eu nu injur ei asta zic

| maryanaruto a răspuns:

Nu te schimba pentru ca in primul rand la sc nu trebuie sa mergi imbracata elegant si machiata aia nu inseamna a fi feminina ci a fi pitipoanca undeva la ocazie se face acest lucru nu renunta la nimic alceva decat la injuraturi nu-i un lucru cu care sa see laude nimeni si eu incerc sa ma las de ele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Singurul lucru la care trebuie sa renunti este acela de a injura...in rest, esti ok. Nu ai de ce sa te schimbi si sa intri in clanul pitipoancelor...de cele mai multe ori, este mai bine sa ai mai multi prieteni decat prietenewinkingwinking. Tine-o tot asa! happy