anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La banchetul de clasa 8 se danseaza baieti cu fete(fara ca cei de pe bara sa zica:,, Ooo, ia uite-i cum se iubesc!"?
Se danseaza cu o singura fata, sau se mai si schimba partenera? Trebuie neaparat sa dansez cu fete de la mine din clasa sau pot si cu altele de la alte clase? E normal sa invit pe o fata la dans, pe care tocmai am vazut-o si pur si simplu mi-a placut de ea(de vreo saptamana)?
Personal, nu imi place cam de nimeni din scoala(ei, poate asa, putin), dar chiar imi place sa dansez.
P.S. fara misto-uri
Am banchetul lunea asta(din Bucuresti daca mai e cineva)

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poti sa chemi pe oricine la dans fara nicio rusine. Judeca maxim pentru ca li se pare amuzant, da oricum iti dai si tu seama ca nici ei nu cred ce spun, asa-s copiii. Tu danseaza cu cine vrei si simte-te bine, restul nu conteaza. Vrei ca amintirile tale de la banchet sa fie cum ai stat pe margine si n-ai dansat de frica ca zice x ca o iubesti pe fata cu care voiai sa dansezi? Fii serios, daca din nimicuri din astea iti faci tu probleme, ce o sa faci cand apar problemele reale?

| Adrian_Cristea_1995 a răspuns:

Stai linistit, o sa te descurci tu nu o sa zica nimeni nimic si daca iti place de accea fata nu ezita sa o inviti la dans pentru ca treci a 9-a si se poate sa nu v-a mai vedeti niciodata si vei regreta.