| Gogoescu_Dragos_2000 a întrebat:

La cate zile ar trebui sa ma masturbez? Sau ma rog e bine intre 1-3 zile?

8 răspunsuri:
| ZâmβέŤ a răspuns:

Aproape o săptămână!laughing

| Barbie a răspuns:

Fao zilnic, sa prinzi experientawinking

suntserios
| suntserios a răspuns:

Stii tu nu exista o regula sau un standart. nu e nevoie sa te masturbezi ca te obliga cineva, o faci cand ai tu chef daca ai chef

| Seepty a răspuns:

Eu zic sa te masturbesti o data la o saptamana, asa e normal pentru ca ti se aduna mai mult lichid seminal si te exciti mai mult.

| Lila10 a răspuns:

Masturbare? esti nebuna? inteleg de ce o faceti (nu ma refer numai la tine) dar nu e bine! De la cate zile ar trebui sa te masturbezi? De la nici una! Pune tu mana pe carte, nu te gandi la prosti!

| Bogdanel97 a răspuns (pentru Lila10):

Insfarsit mai vad si eu pe cineva care mai zice ca nu ii bine. happy

| Yuly_Iulian_1994 a răspuns:

laughing) sincer nu-mi place sa imi bat joc de oameni, dar frate chiar trebuie sa intrebi la cate zile te poti masturba?
oricand vrei, tu unde vrei tu...ce mai conteaza laughing) amuzanta intrebare
Scuze pentru ce am scris mai sus dar nu m-am putut abtine.winking

| melania23 a răspuns:

In general, comunitatea medicala considera masturbarea o exprimare a sexualitatii normala si fara riscuri, atat pentru femei cat si pentru barbati. Nu produce injurii fizice, nu dauneaza organismului si poate fi practicata cu moderatie pe tot parcursul vietii individului, ca parte a comportamentului sexual normal. Anumite religii si culturi se opun practicarii masturbarii sau chiar o considera un pacat. Acest lucru poate conduce la sentimente de vinovatie sau rusine in legatura cu acest comportament.

Unii experti sugereaza ca masturbarea poate imbunatatii relatiile interumane si sanatatea sexuala. Explorandu-ti corpul prin masturbare, poti afla zonele erogene si poti impartasi aceste lucruri partenerului.
(sfatulmedicului.ro)

Întrebări similare