Bună,
Nu există o limită impusă, însă din punct -vedere medical ar trebui dupa vârsta de 17-18 pentru că ești dezoltată mai bine.
Așteaptă și băiatul potrivit, contează și acest lucru.
P.S - Fundița se acordă unei singure persoane, celorlalte răspunsuri le poți acorda vot. Citește mai mult aici - http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Http://sfaturi.eva.ro/......49604.html
Aici gasesti mai multe pareri.Eu una nu stiu ce sa-ti zic, se spune ca dupa 18 ani, oricum eu nu am degand decat, probabil cand o sa fiu la casa mea, nu stiu si nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva deocamdata. Oricum, doar tu poti decide asta, cand esti pregatita.
Nu exista o anumita varsta, fiecare fata ''normala'' isi incepe viata sexuala cand doreste si cand simte ca e pregatita, indiferent de varsta.
Bafta!^-^
Buna! :* Am citit ca, cu cat iti incepi viata sexuala mai repede, cu atat este mai probabil aparitia cancerului de colon. Eu ti-as recomanda sa incepi de la 18 ani, deoarece ai toata viata inainte si poti experimenta multe in viata. De ce sa incepi devreme cu baieti nepotriviti si pe urma Doamne fereste, sa fi ingrijorata daca poate ai luat vreo boala sau ai ramas insarcinata. Parerea mea este sa astepti si sa nu incepi viata sexuala devreme, dupa 18-20 ani. :*
De la 16-17 ( DACA SIMT NEVOIE ) daca nu cel mai bine dupa 18 ani mai explicit in noaptea nuntii. asa cred eu
sexmydefice întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: