| RalucaAlina11 a întrebat:

La cati ani sa iti faci un iubyt?

Răspuns Câştigător
| MasterOfDisaster a răspuns:

Depinde de cat de matura esti. Cred ca 16, 17 ani (in general) este o varsta ok sa ai un iubit, dar sa fie o relatie frumoasa in care sa te simti bine. Adica sa nu te culci cu el decat mai tarziu..cam 18-19 ani mi se pare o varsta ok.

O zi frumoasa!

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De la 18 in sus.

| mona a răspuns:

De la 15 ani in sus

| AnaBejenaru a răspuns:

Cand o sa fi destul de matura sa intelegi ce inseamna cuvantul "iubit"

| MMihai a răspuns:

Cu cât mai târziu, cu atât mai bine, dar după 19 ani, ca să ai măcar liceul terminat.

| KristinnaKr a răspuns:

Atunci cand am sa ma indragostesc big grin

| anonimg a răspuns:

Atunci cand ai hotarat ca este timpul sa te casatoresti. Varsta ideala -de la 25 de ani in sus.

| iurii75 a răspuns:

Exact la cîți înțelegi deosebirea dintre iubire și pasiune.( Apropo, oarbă e pasiunea nu iubirea.) happy

| ellaells a răspuns:

Cand crezi ca te-ai indragostit cu adevarat de cineva... Nu conteaza asa mult varsta, de la 14 ani in sus big grin si apropo: prima dragoste nu se uita niciodata happy

| Rooksee a răspuns:

Cred ca mai degraba cand te indragostesti de un baiat decat de varsta.

| acidickiddo a răspuns:

In ziua de azi, pana si pustanii de gradinita au iubite.Nu cred ca exista o varsta anume la care sa iti faci un prieten.Vine din interiorul tau, daca simti sa faci asta, apoi incearca.Si vezi cum e.La varsta pubertatii,in adolescenta, tinerii vor sa experimenteze diverse, vor sa vada ei, sa simta ei pe pielea lor.Dar consider ca prieten iti faci cand esti destul de matura ca sa iti asumi anumite riscuri, responsabilitati.Sau cel putin, cand esti sigura pe tine ca asta iti doresti. happy

| SoulDream a răspuns:

De la cat simti nevoia, dar trebuie sa stii ca din momentul acela iti vei asuma niste raspunderi, va trebuii sa lasi de la tine, sa stii sa primesti, cum sa primesti, sa oferi si cum sa oferiwinking

| wanna a răspuns:

Cu cat mai tarziu cu atat mai bine.
S-a facut si un studiu pe baza caruia s-a demonstrat ca fetele care-si incep mai tarziu(20+)viata amoroasa sunt fericite in viata de cuplu.
Explicatia ar fi simpla. Ai destul timp sa te "coci" sa spun asa, doar privind in jurul tau, la relatiile prietenelor tale.Inveti si iei aminte din greselile si succesele lor, netrecand cu vederea nici comportamentul baietilor.

| Andreiandy11 a răspuns:

De la 18 ani

| TheRoses0987 a răspuns:

Aici e o dilema.as putea da o varsta dar in viata sentimentala nimic nu e batut in cuie.problema e ca tu sa fii pregatita sa iubesti, sa fi iubita, sa dezamagesti si sa fi dezamagita.succes.

| Tufeanu_Tibi_1979 a răspuns:

Vreau papa!

Întrebări similare