| BeByTzZa a întrebat:

La cati ani te'ai sarutat prima >data?:

Cum a fost?love struck

Eu la 11 ani.[acum am 13]laughing)

Si a fost foarte >frumossss8-

Răspuns Câştigător
| Sonia a răspuns:

Avem 14 ani-aproape 15laughing.
Si a fost super:X
A fost cu un baiat pe care il palceam de mult.-chiar primul baiat de care mi-a placutlaughing.
Si m-a luar prin surprindere.Am mai raspuns la o intrebare ca asta deci nu te superi daca copiez raspunsul de acololaughing
Era noapte cam 11 credlaughing>Si eram eu cu el si niste prieteni care erau cuplati.Eee si prieteni aia pleca si ramanem noi doi(bine acum cand ma gandesc cred ca prieteni aia au plecat special sa ne lase pe noi singurilaughing, sau sa profite si ei de niste momente de intimitate.Eu stateam cu capul in poala lui.Si el era asa cald, si iti dai seama admosfera de vis eu in poala lui, noapte, cald.Si na la noi era ceva obisnuit sa ne gadilam si pupatul pe obraz si chestii din astea, complimente si intr-un final ma pupa pe obraz si dupa ma saruta:X. Dupa altu si altu... si french(bine m-a luat total prin surprindere dar tot mi-a placut:X).Si stiu cand sa intor unul din prieteni nostri a intrebat:Ce faceti ma acolo de numai vorbiti, ce treaba aveti? Dupa a venit si iubita lui(iubita prietenului) si am stat si am vb pana in noapte tarziu.Deci cam asa a fost fazahappy
Bine acolo am uitat sa dau detalile de mai suslaughing.

5 răspunsuri:
| Xeniaa a răspuns:

15 ani big grin
A fost interesant si eram emotionata.
pup fundita?

| AndreiZz a răspuns:

13 ani

| Aylee a răspuns:

Bravo bahh =d> ce pot zice, esti buna laughing

| TheBiban a răspuns:

Cred ca la 3 ani cu o verisoararolling on the floor)
In rest, am 15 ani si n-am avut parte de asa cevalaughing.Sa nu va ganditi ca sunt vreun tocilar,urat sau alte de astea, doar ca imi place de o fata si nu pot sa am"primul sarut" cu altcineva, mai ales sa stie si ea.

| loryys a răspuns:

13 ani...a fost minunat.eram tare timida

Întrebări similare