:XNu s-a intamplat de mult timp(vara asta a 14 ani)si acum am tot 14am fost in vizita la prietena mea cea mai buna la tara la ea(in Gardani)si acolo am intalnit un baita f dragut(Ionut)si cu el am avut primul meu sarut prima data am avut eu curajul(tupeul)sa-l pup de noapte buna pe gurita(nu a fost mozol sau nu stiu ce a fost un pupic); apoii in ceallata seara a incercat sa mai cotinue si a inceput super pana si-a bagat limbutza de parca o simteam pana in gatmi-am tras atunci fata(adica gura)si apoi au urmat unele f frumoase.si am aflat ca si la el a fost primul sarut si asta a fost pe la sfarsitul sapatamnii cand trebuia sa plec acasa(vreo 3 zile am fost cu el dar nu voi uita acele zile niciodata:am jucat tupu ne ascundeam impreuna fugeam de mana avem plimbari pe acolo prin sat decii ceva unic dar pacat ca dupa ce am venit in orasel credea ca-l si insel si m-a lasat de fapt nu a spus-o nu a mai sunat; ncii eu(reccunosc)dar Ale(pr mea)a spus ca vara viitoare ma mai duke si poate mai am sperante cu eL.Ms ca m-ai ascultat!
AntiteamEdward4Ever stiai ca ai simtul umorului?(ce gluma nesarata) sa iti bagi in minte ca pe mine nu ma dai pe spate cu umorul tau de 2 bani cum o dai pe DisneyIsTheBest, va puteti lua amandoua de mana si sa fugiti in lumea mare ca va potriviti. asta-i gluma!
La 17 ani cu Edward intr-o padure.
Sti, el e vampir , iar familia lui intr-o padure locuia !