Nu prea mai tin minte...Insa am participat la toate cele enumerate de tine, cu exceptia "Cangurul-Lb. Engleza". Asadar:
Olimpiada de Lb si Lit Romana (chiar alaltaieri am fost, in ultima zi de scoala ), Olimpiada de Matematica, Lumina Math, Petru Morosan Trident, Cangurul-Romana, Cangurul-Matematica, Cangurul Romana+Mate, Ion Creanga (unde am scris 3 poezii), Evaluare in Educatie(la Romana, mi-a placut cel mai mult ), Micul Matematician (Cand eram mai micuta ), Micul Jurnalist (doar in clasa aIVa si aVa, deoarece pentru celelalte clase nu se mai da concursul),
*Mai arunca o privore la diplomele ei si continua lista*
Apa curata pentru o viata sanatoasa, Carnavalul Copiilor, Fantezia Primaverii, Sunt alaturi de tine, Smart-Lb. Romana, Smart-Matematica, Topirea Ghetarilor-O Realitate! Opriti Incalzirea Globala!, Europa Unita, Media Kinder, EuroJunior, Euro Spring Day(pe acesta l-am dat de mult, in clasa I sau aIIa)...Si alte concursuri despre natura, ecologie s. a. m. d pe care nu le mai enumar pentru ca m-am plictisit.
Sa sti ca am participat si eu la toate dintre acestea...
A fost foarte frumos, pentru ca de fiecare data imi testam limitele si aflam cam in ce fel de pozitie pot sa ma clasez.
De fiecare data aveam emoti pentru ca imi era foarte frica sa nu fiu invinsa de rivali... Insa cu toate acestea am reusit sa inving chiar daca uneori eram la randul meu invinsa...
Este super sa mergi la concursuri pentru ca poti sa cunosti persoane minunate
Fundita
Eu am fost la olimpiada ionel teodoreanu faza locala ieri, am fost la concursul scoala cu ceas, la evaluare in educatie, la un concurs de creatie martisor, micul matematician, la un concurs de romana la orlesti, la evaluare in educatie la engleza ...la olimpicii cunoasterii...mai multe si am obtinut multe diplome.doar mergand la concursuri te poti obisnui cu examenele si nu vei mai avea asa mari emotii la teste pentru ca deja esti obisnuit. cei care nu merg, in schimb, vor tremura de emotii pentru ca nu stiu ce inseamna concurenta
Şi eu am participat la cangurul de română, de franceză şi de engleză. La matematică nu că nu îmi prea place.
Şi la toate a fost destul de uşor, dar tot am avut emoţii.
Şi m-am plasat pe un loc destul de bun la toţi cangurii.