La o fata rasfatata [glumesc]cand aud Denisa pot sa ma gandesc si la ceva bun si la ceva rau, deci prefer sa ma gandesc la o fata frumoasa cu capul pe umeri daca intelegi ce vreau sa zic
Ma gandesc la fosta mea colega de la scoala, Denisa. Era genul de fata mai retrasa, mai pesimista sau cum imi placea mie sa-i zic, emokida.
Scuze daca nu la asta te-ai referit, sunt cam obosit si nu stiu cat de bine am inteles intrebarea.
La asta m-am referit, gen, carui fel de persoana i s-ar potrivi numele asta.Mersi!
Pai o persoana dobandeste numele sau cand e mica, iar ea ca si persoana o sa vezi cum e intr-adevar atunci cand va creste mare deci e greu de zis ca numele X e pentru un anumit tip de persoana. Nu numele influenteaza persoana.
Noapte buna.
Stiu,dar o intrebare generica Noapte buna!
Numele este de gen feminin, toata lumea asteapta sa uimeasca pe cineva, pentru farmec si comportament, daca te referi la manele f u t e t e in ele, nu imi plac!
What? N-are nicio legatura cu ce am intrebat eu... Wake up!
Nu vreau sa fiu nesimtit... pe fosta mea o chema asa... deci. cand ma gandesc la denisa ma gandesc la cea mai mare curva de pe pamant
Pacat ca poti zice asta...
Adica?
E urat ca ai stat langa astfel de persoana.Nimic personal.
Cand aud numele de Denisa, ma gandesc numai la fete frumoase.Nu stiu de ce, dar fiecare fata pe care o cunosc cu numele asta arata foarte bine, plus ca este foarte sociabila...
matei23s întreabă:
Andrei67y5 întreabă: